DCSAN20 Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Cauciucuri noi puteti lua Mitas-uri...Costa putzin,in jur de 2 mil/buc.Pt. reglat carburatoare si altele,(inclusiv caucioace), Vroiai sa spui cauciuc si anume pe fata de 19 ca de spate nu face Mitasul . Va dau eu de la Mitas care vreti.Sau ceva seconduri in curand din Austria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 dcsane stii ce am nevoie tata: deocamdata camere 90/90/19 si 150/90/15, daca primesti si cauciucuri sa mi le opresti te rog mult, daca vrei iti dau si avans la ele, ca desi sunt bune sezonu' asta, sa am de rezerva... si camere si caucioace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 dcsane stii ce am nevoie tata: deocamdata camere 90/90/19 si 150/90/15, daca primesti si cauciucuri sa mi le opresti te rog mult, daca vrei iti dau si avans la ele, ca desi sunt bune sezonu' asta, sa am de rezerva... si camere si caucioace. Sa le vad eu in curte si mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate