MVTarts Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Iettteee nah Frumos a iesit vere,nu gluma Mintenas prezint si eu ceva (no comment) si fi sigur ca aterizez si eu pe la tine prin CITY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 (editat) Am revenit si eu pe forum...sa mai pun niste poze cu mobra mea, ca daca tot a fost un week calduros am iesit si eu cu ea pe strada Editat Martie 6, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 super..mai vreau poze ..dak se poate..arata misto ca desktop background Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 (editat) sa se faca vremea frumoasa si cand ma mai dau cu ea, ii mai fac si niste poze, dar tre sa o spal k sa dea bine pe desktop Editat Martie 9, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 OFF TOPIC:ce program folosesti pt. editarea pozelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 M-am jucat prin adobe photoshop, dar nu stiu eu pre multe...ti-au placut cum au iesit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 din partea mea nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 (editat) puya123123, mersi pt aprecieri..Sper k maine, cel tarziu poimaine sa fie macar un strop de soare sa ma mai plimb putin...si sa mai fac neste poze...dar in special sa ma plimb...poze or sa mai apara, dar in functie de vreme Editat Martie 9, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 M-am jucat prin adobe photoshop, dar nu stiu eu pre multe...ti-au placut cum au iesit??? Mie imi place mai mult Mito fata de RS Este misto mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 in general mito e mai urata decat rs (parerea mea) dar mito asta arata superb,intrece si rsu si tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 in general mito e mai urata decat rs (parerea mea) dar mito asta arata superb,intrece si rsu si tot.. 749 nu cred ca intrece Imi place ca este copie identica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 (editat) mai pun niste poze, dar astea nu sunt chiar asa faine Editat Martie 9, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Offtopic La prima vedere ai zice ca pozele-s facute cu un aparat care are functie sport. Dar detaliile tradeaza acest lucru. Filtru: radial blur (zoom) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 Mersi Road de urari. crezi ca sunt mai multi care se joaca pe aici cu de-a editatul imaginilor??? nu ar fi fain sa facem un topic nou, si acolo sa postam poze cat mai artistice facute de noi, cu motoarele noastre sau altele pe care le-am fotografiat, adica un topic care sa cuprinda numai wallpapere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 (editat) ... Editat Februarie 4, 2008 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 Ok, atunci mai asteptam, eu am un panasonic, fz30, nu ti-as sugera, un konika minolta, deoarece aceasta firma va fi preluata de de catre sony parca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 azi am fost pe afara, a fost vreme buna, am facut niste poze, fi am filmat putin... le pun mai spre seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 11, 2006 Autor Share Postat Martie 11, 2006 (editat) pozeeeeeeeee Editat Martie 11, 2006 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate