EVO MOTORS.RO Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) am observat ca sunt cateva topicuri deschise.. cu aprilia si peugeot.. am zis de ce sa nu ne unim si noi cu Gilerele noastre. Prezentare : Motor : 50 cc Limitatoare : Toba Viteza maxima : 80 km/h cu 1 persoana :: 70 km/h cu 2 persoane Editat August 29, 2007 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Vezi ca mai e un topic cu Fan Club Gilera..Salutari! --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 00:11 -------------Am avut si eu Dna50 daca vrei sa te ajut cu ceva sa imi spui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 am observat ca sunt cateva topicuri deschise.. cu aprilia si peugeot.. am zis de ce sa nu ne unim si noi cu Gilerele noastre. Prezentare : Motor : 50 cc Limitatoare : Toba Viteza maxima : 80 km/h cu 1 persoana :: 70 km/h cu 2 persoane si tu chiar crezi ca mai ai limitator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 si tu chiar crezi ca mai ai limitator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Da ma...fara limitator faci cu DNA uili cum face Clipcea cu cbr`u lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 auziti.. dak aveti chef.. de.... Shtouri... duceti-va si va certati.. cu mamele voastre... am zis.. ca poate mai am... Limitatoare.. pt ca stiu dna de 50 care merge cu 80 cu 2 persoane:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 auziti.. dak aveti chef.. de.... Shtouri... duceti-va si va certati.. cu mamele voastre... am zis.. ca poate mai am... Limitatoare.. pt ca stiu dna de 50 care merge cu 80 cu 2 persoane:-?? se poate, dar la ala nu s-a facut doar delimitare... se numeste tunning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 auziti.. dak aveti chef.. de.... Shtouri... duceti-va si va certati.. cu mamele voastre... am zis.. ca poate mai am... Limitatoare.. pt ca stiu dna de 50 care merge cu 80 cu 2 persoane:-?? Fraticuuu plm cu mama ta sa te certi tu clar Plm cand eu aveam gilera tu te incaltai cu maieu....ori zici ca poate ai ori zici ca ai? 300 cu 2pe el? Lasa`ne nenica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 auziti.. dak aveti chef.. de.... Shtouri... duceti-va si va certati.. cu mamele voastre... am zis.. ca poate mai am... Limitatoare.. pt ca stiu dna de 50 care merge cu 80 cu 2 persoane:-?? Nici nu stii sa iei o curba si deja vrei sa mergi cu 100 la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 sa mori tu ca nu stiu.. sa ia o curba;))=))) e clar... uite Snake a fost dragutz si mi-a spus... voi ce ati sarit aman2 asa cu gura... va rog... sa nu va mai bagati... dak va bagati... ziceti... si ajutati-ma :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Nici nu stii sa iei o curba si deja vrei sa mergi cu 100 la ora? Da ce ma "curba" asta e vreu`n buton ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 la asta ma gandeam si eu:)) multumesc pt aparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Lasati-mi bacauanul in pace , ca stie sa ia curbe si nu merge rau deloc . gilerik: da-i scuterul pt asta --- Mesaj completat în 31 Aug 2007 10:57 -------------dai* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 Multumesc klin.. raman dator Poaate merg mai bine dekt tine.. eu nu am cazut niciodata , tu da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Multumesc klin.. raman dator Poaate merg mai bine dekt tine.. eu nu am cazut niciodata , tu da Niciodata sa nu zici nicioadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Smash stie ce vorbeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 (editat) Pai la mine a fost doar o mica greseala care m-a costat + ca tu esti obisnuit cu scuterul + dau carnetul acusi si nu o sa mai stii mai bn Cand o sa ai motor , atunci sa spui ca mergi bine, dar cu scuterele ...mare cacao Si nu inteleg o chestie ... cum adica mergi mai bine decat mine ? Ca altceva decat sa accelerezi , sa franezi , sa iei o curba nu stii . Si eu pot sa fac aceleasi lucruri , numai ca am cazut o data ...mare k.kt. Poate ai mai multa experienta , dar cam atat . Editat August 31, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 ma nene da voi numai discutii in contradictoriu stiti sa pourtati ??? ati inceput asa frumos topicul asta si acuma gata ati inceput ...deschideti un topic special pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Smash stie ce vorbeste. snikers terminooo --- Mesaj completat în 01 Sep 2007 00:23 ------------- ma nene da voi numai discutii in contradictoriu stiti sa pourtati ??? ati inceput asa frumos topicul asta si acuma gata ati inceput ...deschideti un topic special pt asta mergi ma in treaba ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 am observat ca sunt cateva topicuri deschise.. cu aprilia si peugeot.. am zis de ce sa nu ne unim si noi cu Gilerele noastre. salutare ! eu am o Gilera Runner de 50 c stock(cumparat la 4500 km ), multumit de ea numai k vreau sa-i fac cateva imbunatatiri cum ar fi sa-i un o toba leo vince si un variator sport.Am o intrebare pentru cei care au acest model : cand depasesc viteaza de 65 km/h simt o vibratie care parca nu e a lui (poate sunt eu nebun deasta intreb ,poate e normal) e normal? dc intreb fiindca nu e primul scuter cu care merg cu viteza,inainte am avut un nrg si mergeam cu el pana la 90 km/h si nu simteam nimik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarbutm Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 pino cred ca e de la variatoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 pino cred ca e de la variatoare.... mmm,se poate ,oricum il schimb si-mi pun polini ,poate dispare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 8, 2007 Autor Share Postat Septembrie 8, 2007 da cat e un variator polini --- Mesaj completat în 08 Sep 2007 21:02 -------------alte site`uri... cu..piese tuning .. inafara de scooter-center nu stiti? Multumesca anticipat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 da cat e un variator polini <small>--- Mesaj completat în 08 Sep 2007 21:02 -------------</small><br/>alte site`uri... cu..piese tuning .. inafara de scooter-center nu stiti? Multumesca anticipat:D pey pe site la nemti e 67 e si adus la noi cred ca face vreo 90e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 da cat e un variator polini <small>--- Mesaj completat în 08 Sep 2007 21:02 -------------</small><br/>alte site`uri... cu..piese tuning .. inafara de scooter-center nu stiti? Multumesca anticipat:D eu de pe bikeshop mi-am cumparat toata transmisia Malossi-350 ron si o suspensie pe gaz 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate