Razvy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 cat costa un ambreiaj malossi pt runner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 cat costa un ambreiaj malossi pt runner? http://www.easyparts.nl/showarticles/0-121...lta-Clutch.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 http://www.easyparts.nl/showarticles/0-121...lta-Clutch.html mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 razvy .. tie cat iti fuge runneru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 razvy .. tie cat iti fuge runneru? acuma in jur de 80 km/h dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 eram curios.. ameu prinde cu toba 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 eram curios.. ameu prinde cu toba 90 numa toba ai pus pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 da.. maine il duc la mecanic sa imi montez celelalte piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 da.. maine il duc la mecanic sa imi montez celelalte piese si eu trebuie sa il duc la mecanic sa imi schimbe carburatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 am descoperit ca am carb de 17.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 am descoperit ca am carb de 17.5 eu ti am spus odata....dar nu m ai crezut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 si eu trebuie sa il duc la mecanic sa imi schimbe carburatoru ma...tu ai carb weber? eu am carb weber 12 si consuma 6 si viteza maxima de 65. Ce parere aveti despre carb..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ma...tu ai carb weber?eu am carb weber 12 si consuma 6 si viteza maxima de 65. Ce parere aveti despre carb..? tot weber am si eu si imi consuma 8% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 tot weber am si eu si imi consuma 8% ce jigler ai? eu am de 7.2 Nu se poate face ceva sa reduc consumu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 ce jigler ai?eu am de 7.2 Nu se poate face ceva sa reduc consumu? eu am jigler de 6,8 oricum saptamana asta imi bag alt carburator sa vad cat imi va consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 eu am jigler de 6,8oricum saptamana asta imi bag alt carburator sa vad cat imi va consuma sa ne spui si noua.. vreau si eu sa schimb...momentan ma plimb cu alt scuter..ala sta in garaj:P il scot sa mai fac oleaca de burnout,wheelie. am 4 scutere in garaj.in care am benzina ..cu ala ma plimb:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 sa ne spui si noua..vreau si eu sa schimb...momentan ma plimb cu alt scuter..ala sta in garaj:P il scot sa mai fac oleaca de burnout,wheelie. am 4 scutere in garaj.in care am benzina ..cu ala ma plimb:D oricum nu mai apuc sa iti zic cat consuma cu 49-le odata cu carburatoru bag si set de 80 in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 oricum nu mai apuc sa iti zic cat consuma cu 49-le odata cu carburatoru bag si set de 80 in el esti mai smecher:D mie mila sa`l vand...merge foarte bine ..urca orice deal pe el...urca pana incepe sa patineze... ieri am urcat niste dealuri cu 2 pe el(prin campuri,noroi)...rupea iarba... ps: este vorba de Vespa 2T 50cc(Viespe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 oricum nu mai apuc sa iti zic cat consuma cu 49-le odata cu carburatoru bag si set de 80 in el Kit de 80 pe runner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Kit de 80 pe runner? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 curios ... iti pui Cristofolini ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 curios ... iti pui Cristofolini ? parca doar ala e de 80 ... din cate stiu ... nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 tocmai de-aia.. am zis... cum zicea si brick.. si mi-a zis si acum pe messenger.. era ceva de pe la polini dar ceva naspa.. si doar alezat si cu un piston de pe un alt scuter.. poate fi de 80 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Da ma cunosc eu pe unu care ia kituri ieftine de 50 si le face la 70 cmc si le pune la vanzare drept fiind kituri Malossi de 80 cmc. Cine le cumpara ? Cei care nu stiu cum sta treaba cu kiturile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate