The_One_Forever Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Ceva intalniri Gilera ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Martie 18, 2009 Autor Share Postat Martie 18, 2009 E naspa ca toti suntem din diferite capete ale tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 La sfarsitul acestei saptamani sper sa revin cu noutati la scuterul meu. Altceva baieti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 Mi-am luat baterie noua si nu sunt sigur ce sa fac. Pun acid in ea , iar dupa ce fac ? - o pun pe scuter sau pe redresor ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 nu ai manual de la baterie? am eu daca vrei. Pune acid(iti indicia pe baterie cat trrebuie) si la redresor apoi. Trebuie formatata bine daca vrei sa tina mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 nu ai manual de la baterie? am eu daca vrei. Pune acid(iti indicia pe baterie cat trrebuie) si la redresor apoi. Trebuie formatata bine daca vrei sa tina mult. neformatata cat tine? eu nu am formatat-o pe a mea si inca merge brici dupa 8000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 se descarca repede.Asta am vrut sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Pana la urma am pus acid in ea am lasat-o vreai 2 ore jumatate si dupa am completat pentru ca a scazut si am puso pe scuter , am dat pedala , si .. CEAS Asa.. dupa cum v-am zis am revenit cu niste noutati pe la farasu` meu. Am pus : - Cauciucul - Baterie - Role Polini 5,3 gr - Arc malossi mare MOV - Senzorii de la frana - Am dat jos cricul central ( nu apare in poza ) Iar weekend-ul viitor urmeaza : - Mansoanele si poate manere de frana carbon look. Bafta! Editat Aprilie 5, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Dupa multe cautari si sfaturi am ajuns sa caut gilera dna si nu ca in trecut runner. Vreau sa imi spuneti care sunt principalele probleme, la ce sa ma uit exact cand il cumpar si cateva sfaturi utile. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Uite aici un dna frumos : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...004-181949.html In rest... niste poze noi PS : Am montat si inaltatoru Editat Aprilie 15, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 man vezi ca la roata spate la DNA ai uitat sa ii pui si al 5-lea prezon:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Nu am uitat , l-am indoit si acum caut un alt surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guitz Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Pentru a inmatricula un dna pe primarie, numar galben, trebuie sa ma duc cu el pe la rar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 17, 2009 Autor Share Postat Aprilie 17, 2009 Ti-am mai raspuns si pe 4Tuning !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 18, 2009 Autor Share Postat Aprilie 18, 2009 Mi-am pus xenoooon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) misto cat ai dat pe el? Editat Aprilie 19, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 2 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stegulake Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 salut, vreau sa-mi iau dna sau tzr, acuma varianta e ca dna e mai ieftin si e si cutie automata gen, eu mi-l iau pentru bucuresti, am masina da in aglomeratia asta mori cu zile, si satul de schimbat trepte la masina ma gandesc ca e comod rau dna-ul in aglomeratie asa ca sfatuiti-ma dna sau tzr? ce cade prima data la dna? cat consuma scuterasu asta si niste viteze maxime? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 DNA-ul pentru mine ( 1.75 m ) este foarte comod , nu am probleme cu el , sa ma doara spatele sau chestii de genu. Consumul la un stock ar fi cam 4-5. Acum depinde si de felul in care mergi. Daca iei un DNA , in stare buna , cu destul de putini km , nu are ce sa cada de pe el. Mai ales daca o sa ai si tu grija de el ( benzina , ulei bun ). Viteza maxima cam 80km/h. Daca mai investesti putin in el poate sa ajunga si mai sus. Al meu de exemplu merge 95. si 85-90 in 2 pers. Daca mai alte intrebari , intreaba-ma aici ca o sa iti raspund. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stegulake Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 e mult ma 4-5 pentru un scuteras din asta, pe cuvant, ma asteptam sa pape mai putin, totusi cutia automata ma incanta mult, grea decizie, alearga destul, mai mult de 80 nu cred ca am nevoie, demarajul m-ar interesa, sa fie sprintena cat de cat, e utila o accelartie buna in aglomeratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deathriderr Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 consuma cam mult. Eu am avut o yamaha si imi papa 4 si l-am vandut. Ma rupea la buzunare LA 2 zile ii faceam plinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Nu te supara , dar tu la cat te asteptai sa consume? Daca vreti sa mergeti moka , luati-va SR pe Injectie si sa va aud dupa cum va plangeti pe forum ca aveti probleme cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 ce sr ma ? mai bine un first bike pt ca ala consuma 2% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 1, 2009 Autor Share Postat Iunie 1, 2009 Si SR injectie consuma vreo 2-2.5 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate