TZR50 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Azi am plecat sa ma plimb pt ca a trecut cv vreme de cand nu am mai iesit la o plimbare si a fost o zi cu ghinion din pacate motorul sa oprit brusc la 5km de casa Nu aveam altceva de facut decat sa merg pe langa el...bine nu asta ma enervat dar faptul ca 2 motociclisti au trecut pe langa mine si nici macar nu au intors capul sa vada ce se intampl.Poate i intelegeam daca aveau viteza dar mergeau destul de incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 erau de 125 ? de ai facut topicul aici ? Nimeni nu are obligati fata de tine , ca te-a lasat motoru in drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 erau de 125 ? de ai facut topicul aici ? Nimeni nu are obligati fata de tine , ca te-a lasat motoru in drum . exact....c?la tine s-a oprit cineva cand ti s-a rupt cureaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 nu stiu de cat erau...dar macar puteau sa opreasca si sa ma ajute poate sa ma ia pana acasa de unde puteam eu sa fac ceva in legatura cu asta Eu asa am facut cand a fost nevoie dar vad ca multi nu stiu ce inseamna asta --- Mesaj completat în 31 Aug 2007 14:21 -------------stiu sigur ca unu era de 125!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 exact....c?la tine s-a oprit cineva cand ti s-a rupt cureaua? Sau oprit ... 2 masini de politie , crezand ca fur scuterul Bine ca am avut toate actele la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 nu stiu de cat erau...dar macar puteau sa opreasca si sa ma ajute poate sa ma ia pana acasa de unde puteam eu sa fac ceva in legatura cu asta Eu asa am facut cand a fost nevoie dar vad ca multi nu stiu ce inseamna asta <small>--- Mesaj completat în 31 Aug 2007 14:21 -------------</small><br/>stiu sigur ca unu era de 125!! Poate ca se grabeau sau aveau altceva de facut.Taxi will do it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 (editat) Poate ca se grabeau sau aveau altceva de facut.Taxi will do it stai linistit...ai mers putin... eu am mers 30KM pe langa, am trecut pe langa 3 vulcanizari...nici unu n-a vrut sa se bage sa-mi faca si mie pana... iar motociclistii care au trecut p langa mine...nici nu s-au uitat la mn, desi eu i-am salutat... Editat August 31, 2007 de m3talik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 asa sunt uni uita de unde au plecat...acum au bicicleta acum au r1 si se cred mari motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Poate ca sunt. Point of this is....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 si io am patit la fel cu scuteru cand mi sa rupt cureaua la vanatori si a trb sa vin pe langa scuter si pot sa zic k au trecut destui scuteristi si kiar 2 motociclisti dar nu sau oprit!de atc nu ma mai intereseaza de cel de langa mine!daca il vad k are probleme il las singur!ma doare in(cuvant urat) de el si ce mtor are el,indiferent cine ar fii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 Da si te simti destul de urat in momentul in care ei trec pe langa tine si nici macar nu intorc capul sau sa opreasca macar sa te intrebe ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Da si te simti destul de urat in momentul in care ei trec pe langa tine si nici macar nu intorc capul sau sa opreasca macar sa te intrebe ce se intampla imi pare rau pt u. dar ai reusit sa repari motorul? asta conteaza acum. sa nu mai fii nevoit altadata sa mergi pe langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 nu am reusit cred ca e carburatorul pt ca sa oprit d o data si am tras pe dreapta...in garaj acum am vazut o mare balta de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 nu am reusit cred ca e carburatorul pt ca sa oprit d o data si am tras pe dreapta...in garaj acum am vazut o mare balta de benzina off. imi pare foarte rau pentru tine. daca nu reusesti sa o repari incearca sa o duci la un service. nu poti sta cu ea asa ca pierzi mult timp si nu prea mai ai mult timp sa te dai cu ea ca vine toamna si sunt cam multe ploi, apoi iarna vezi ce poti face. intreaba-i pe cei cu mai multa experienta, poate te ajuta ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate