DCSAN20 Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 gasisem unul din 94...(îl am ?i acum ?i nu îl vand....) Pai vezi te-ai orientat mai bine decat credeam asa ca nu stiu ce sfaturi pot sa-ti mai dau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 Esti pe aproape dar nici pe departe cauta si tu pe siteuri Italienesti nu pe basini d`alea a mea e fabricata in 89 si poate 123 km/h si are 98 Kg dezechipata adica asa. Si nu are 30 ci 28 CP. Dar nici o data oricat am incercat nu a consumat mai mult de 6 % in medie cauta si tu pe : www.moto.it arata mai mult a enduroaica, are foaia de pe spate mai mica decat un cros shi asta o ajuta la consum. Daca pui o foaie din aia mare o sa ajungi la mai mult de 6 Oricum e misto jucaria. As vrea si eu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 2, 2005 Share Postat Ianuarie 2, 2005 Pai cam asa si este trecuta la categoria Enduro-Cross iar daca te referi la a mea arata pentru ca are gume de enduro eu am mers cu ea pe strada inainte de a o dezechipa si a o baga la hard enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 2, 2005 Share Postat Ianuarie 2, 2005 (editat) Uite si un detaliu la motor ca sa-ti dai seama ce si cum. E de vanzare. Editat Ianuarie 2, 2005 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 cat ceri pe ea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 500 EURO fara acte sau 750 cu acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate