thorulet Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 am de inlocuit capacul de la electromotor (sau ce-o fi el) la un thundercat.prob. e ca am rupt garnitura, si cea noua vine peste 3 sapt. cum fac alta ? capacul asta ( ala mic,pe dreapta,de sus, in poza) acopera un angrenaj cu rotite si prin el s-a scurs uleiul cand am cazut si s-a spart. capacul l-am sudat, dar garnitura din ce s-o fac ? e bun siliconul ala rosu ? sa fac si-o garnitura din carton ori ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 merge fara probleme din coperta de bloc desen sau dosare , iar daca vrei sa-i pui si ceva solutii de etansare e si mai bine dar sa nu exagerezi cu solutia pune moderat... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorulet Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 mersi fain,hai ca incerc maine.sper sa nu stric ceva....cam cat de tare sa strang ? nu ca la chiuloasa,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 nu pune silicon ca te chinui sa il cureti cand iti vine garnitura originala. aia de carton o faci asa cum trebuie si o strangi la mana pana sta capacul bine. incepi cu suruburile de jos si incerci sa dai o strangere uniforma dar nu prea tare. O sa planga putin ulei pe acolo (in functie de calitatea cartonului) dar nu e necaz, doar se mazgaleste putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate