CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Am gasit un super site http://www.cbr125r.ca/gallery/ cbr de 125 model 2007 si nu numai. Pozele spun totul!!! Pareri? Editat Septembrie 3, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Nu imi deskide site-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Nu imi deskide site-ul Scuze.. Gata l-am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 super tare, sa il stapanesti sanatos, dupa ce iti vine. e un motor excelent, singura chestie care ma enerveaza la el sunt carenele, cred ca o sa le scot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Si eu tot la asa ceva am visat sa imi i-au dar nu am avut suficienti ieuroi pt ea.Asa ca m-am multumit cu un cruiser, deocamdata.Ii super , honda is motoare bune Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Si eu tot la asa ceva am visat sa imi i-au dar nu am avut suficienti ieuroi pt ea.Asa ca m-am multumit cu un cruiser, deocamdata.Ii super , honda is motoare bune Sa-l stapanesti sanatos ! Inca nu am dat comanda de cbr dar sper ca in maxim 2 luni sa o am.....Visul meu............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Daca nu-i secret cat o sa te coste bijuteria? Ca de aratat arata bestial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Daca nu-i secret cat o sa te coste bijuteria? Ca de aratat arata bestial. Pretul cu toate taxele incluse inclusiv TVA 3600.Importatorul fiind firma Alfamotors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Cam la pretul ala am gasit si io , dar majoritatea m-au sfatuit sa imi i-au mai ieftin pt inceput, pana ma obisnuiesc si apoi la ceva mai mare.Daca aveam banii luam cbr-ul de 125 dar pe de o parte nu regret pt ca o sa adun bani pt un cbr de 600.Numai cat m-am uitat la pozele astea mi-au stralucit iara ochii dupa ceberica asta rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Cam la pretul ala am gasit si io , dar majoritatea m-au sfatuit sa imi i-au mai ieftin pt inceput, pana ma obisnuiesc si apoi la ceva mai mare.Daca aveam banii luam cbr-ul de 125 dar pe de o parte nu regret pt ca o sa adun bani pt un cbr de 600.Numai cat m-am uitat la pozele astea mi-au stralucit iara ochii dupa ceberica asta rosu e super misto,mie mi se pare ca arata mult mai bine ca un rs2007(parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 e super misto,mie mi se pare ca arata mult mai bine ca un rs2007(parerea mea) Daca vrei cbr nou i-ati pe culoarea alb este super tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Cred ca arata bine si pe alb, dar mie , de exemplu imi place culoarea de fond rosu cu negru , pare asa mai rea.Acuma fiecare cu care ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Cred ca arata bine si pe alb, dar mie , de exemplu imi place culoarea de fond rosu cu negru , pare asa mai rea.Acuma fiecare cu care ii place Brr e super misto si alb dar si pe rosu dar varianta pe blue nu ati vazut-o??? Mie imi place mai mult blue... Editat Septembrie 3, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Este foarte foarte frumos. Daca ar fi mai "masiv", ar fi cel mai frumos. Pacat ca nu au facut-o mai mare, cauciucuri mai late etc. Anyway, botul este cat se poate de frumos :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Brr e super misto si alb dar si pe rosu dar varianta pe blue nu ati vazut-o??? Mie imi place mai mult blue... io zic sa iti iei pe alb, pt ca nu mai pare atat de mica, eu o am pe rosu iar o prietena pe albastru, iar al ei pare mult mai masiv decat al meu, daca ar fi sa imi aleg culoarea din nou, ar fi p alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Raman la rosu cu negru, si cel albastru ii fain, dar honda tot rosie arata binr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Mda , ieri m-am dat si eu peste cap cu al meu ) ) asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Mda , ieri m-am dat si eu peste cap cu al meu ) ) asta e l-ai stricat? hai ca iti vand movistaru ca eu trec la altceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Mda , ieri m-am dat si eu peste cap cu al meu smile.gif) smile.gif) roflol.gif asta e sad.gif cazaturi in fata garajului? eu is campion la cazaturi in fata usii garajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 cazaturi in fata garajului? eu is campion la cazaturi in fata usii garajului gen stoppie nereusit... --- Mesaj completat în 04 Sep 2007 10:01 ------------- l-ai stricat? hai ca iti vand movistaru ca eu trec la altceva ... Nu ma d`astea de vara )....hai ca iti cumpar eu movi`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 gen stoppie nereusit... <small>--- Mesaj completat în 04 Sep 2007 10:01 -------------</small><br/> Nu ma d`astea de vara )....hai ca iti cumpar eu movi`u hai ca tie iti fac reducere ... azi ii bag guma noua pe spate , iar iese cu teroare prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Ceva poze cu cbr-urile voastre aveti?(de 125 ca sa nu vedem 600-le lu` reverse si sa visam si noi...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Ceva poze cu cbr-urile voastre aveti?(de 125 ca sa nu vedem 600-le lu` reverse si sa visam si noi...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Attached thumbnail(s) Attached Image Attached Image Attached Image Unii ( ca mine) si la astea vizeaza daramite la ceberica de 600, care probabil , il vom avea intr-un viitor indepratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Unii ( ca mine) si la astea vizeaza daramite la ceberica de 600, care probabil , il vom avea intr-un viitor indepratat si eu visez la un 600 dar intr-un an si ceva visul va deveni realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate