aurelro Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Este un simering care trebuie schimbat sau curatat. Curatarea se face cu o folie subtire(film) pe care o introduci intre simering si ax, dar daca stii ca nu l-ai schimbat de ceva timp, mai bine inlocuieste-l ca e ieftin si procedura este usoara. nu cred ca a fost vreodata inlocuit, poti sa detaliezi putin cum se face? e o operatiune noua pt mine si nu vreau sa fac vreo boacana, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 va salut! am si eu o intrebare asi vrea sa cumpar si eu un ktm exc in 4t si am gasit un excf 250 six days din 2007 ceva pareri de la datinatori, ce stiti despre acest model? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 va salut! am si eu o intrebare asi vrea sa cumpar si eu un ktm exc in 4t si am gasit un excf 250 six days din 2007 ceva pareri de la datinatori, ce stiti despre acest model? multumesc sunt multe lucruri de luat in consideratie, incerca sa vezi daca e in toate mintile si fa o proba cu el sa vezi daca 250 4T e ce iti trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 sunt multe lucruri de luat in consideratie, incerca sa vezi daca e in toate mintile si fa o proba cu el sa vezi daca 250 4T e ce iti trebuie sigur o sa probezi sa vad daca este de ajuns pentru plimbari, padure, noroaie tot ce este aici in jurul clujului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Are cineva un adaptor de etrier pentru disc de 320 mm pe care l-as putea masura? prin Bucuresti sau apropiere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 stie cineva cat ulei trebuie pus in jambe la ktm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 stie cineva cat ulei trebuie pus in jambe la ktm? Bineinteles. Fiecare stie pentru modelul de telescoape ale lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Bineinteles. Fiecare stie pentru modelul de telescoape ale lui. bun, si eu cum stiu pentru WP 4860? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 vezi poate gasesti aici: KTM_WP_4860_E.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 vezi poate gasesti aici: din ce scrie acolo pui pana ajunge la nu nivel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Eu am telescoape de 43mm si intra sub 1000ml de ulei. La cele de 48mm nu stiu. Sa spuna cei cu 48mm sau mai sapa pe net. (acum ca ai spus ce tip de telescoape ai, e mult mai usor sa fi ajutat, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 din ce scrie acolo pui pana ajunge la nu nivel... in telescopul tau trebuie sa intre aproximativ 550-580 gr in functie de cat de hard vrei tu sa ai suspensia fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 cine ma poate ajuta cu niste setari suspensie 250/300 exc 2009 sau manualul utilizatorului? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 are cineva un aerisitor furca WP(exc-2001)?.ofer 30lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 are cineva un aerisitor furca WP(exc-2001)?.ofer 30lei. Iti dau eu, vreau doar surubul care vine acolo, la schimb. 0722190813 Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ktm Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 rezervorul alb de la exc este din polipropilena? l-am cam gaurit si trebuie sa gasesc ceva/pe cineva sa-l sudez , si sa stiu ce sudura imi trebuie. a mai reparat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dox Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 are cineva un suport de numar pt un EXC 380 din 99? asaceva caut ca ceea din poza. trebuie sa schimb toata aripa spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 as dori sa montez un xenon pe un 450 exc,a facut cineva aceasta operatiune?sfaturi,pareri....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 are cineva un suport de numar pt un EXC 380 din 99? asaceva caut ca ceea din poza. trebuie sa schimb toata aripa spate? Am eu unul nou. Nu l-am folosit niciodata. Se prinde sub aripa in 4 puncte (2 in aripa si 2 in semi-cadrul de aluminiu). Nu trebuie schimbata aripa.... Daca-ti mai trebuie suna-ma la 0746093456 si te rezolv eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 rog frumos un coleg foarte priceput la o furca sa ma ajute un WP48 care mergea ca dracu si acu mai si curge dupa 2 servisari recente sunt disperat asa ca va rog sa ma luati foarte in serios. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Esti tu Aurel? Prieten cu Claudiu?Se rezolva. Da un pm sau un tel 0769717862 Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Esti tu Aurel? Prieten cu Claudiu?Se rezolva. Da un pm sau un tel 0769717862 Ovidiu chiar el, te sun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 A sertizat cineva vre-un furtun de ambreiaj? Pe unde se poate face treaba asta? E de durata? Mersi Cine are un furtun rupt pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 ma poate ajuta cineva,la un exc 300 din 2008,care ar fi cantiatea de ulei necesara pt amestec,in carte da 60:1 dar parca mi se pare cam putin,stiu ca asa se recomanda dar vreau sa aud si parerile voastre,ce tip de ulei ati recomanda/folositi? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Dacă folosești ulei calitativ, de top, 1 la 60 este foarte bine. Dacă pui mai mult vei observa scurgeri de ulei pe surdină (clasicul firicel negru) respectiv vata din surdină va trebui schimbată mai repede decât normal. Dacă pui ulei slab calitativ atunci mai bine pui mai mult în amestec. better safe than sorry. motul 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate