Sari la conținut

motorul de ij


remijaru
 Share

Postări Recomandate

doresc sa-mi schimb blocul motor la ij-ul meu,sa ma scutesc de un drum pana la brasov va cer ajutorul.e considerat blocul motor piesa de schimb sau nu?are seria pe blocul motor.Nu stiu ce sa fac sa-l iau sau nu?

Editat de remijaru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cel putin la masini sigur e. Am vazut de mai multe ori la rar cum ii trimiteau pe aia care aveau moroare schimbate la masini sa dea o declaratie la notar, pe propria raspundere cum ca au procurat jucaria din targ sau de la un proprietar legitim si dupa aia totul era ok. nu mai era nevoie de factura. Acuma ijul e de import........

intra pe www.rarom.ro au numere de telefon pentru contact. Suna, eventual pe bucuresti si intreaba la sursa.

Editat de ZIDU'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ce sa zic eu am vb cu cei din oras de la mine care mi-au facut verificarea si mi-au zis ca nu e nici o problema,dar vedeti si voi cum e la romani,unu zice ce va celalalt iti cere altceva...O sa fac cumva sa sun si sa-i intreb.cat despre faptul ca ij-ul e o motocicleta "din afara",sa nu uitam ca si la noi in romania se fac doar dacii si cazur cu schibatul motorului nu e numa la dacii.o sa vad ce fac.De ce vreau sa-l schimb?vreau sa imi modific radical si daca tot o sa umblu la el vreau sa-l fac asa cum vreau eu.de mers imi merge f bine dar cand te uiti ka oferta care am gasit-o nu e de refuzat.cu 50 euro imi iau blocul motor complet...cu pinioane,furci absolut tot...de ce nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In talon scrie numai seria de pe cadru. Motorul, dupa cum stiu eu, este considerat piesa de schimb, deci poti sa schimbi (evident cu motor identic, deci nu de japoneza, sau altceva). Teoretic n-o sa ai probleme, dar totusi - intreaba pe baietii de la rar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa fie toata treaba legala teoretic trebuie sa prezinti un act de provenienta a motorului pe baza caruia se fac modificarile in CI

Daca zici ca blocul care il ai acum e bun cred ca e mai convenabil sa pastrezi jumatatea cu seria si daca tii neaparat o schimbi doar pe cealalta; asa scapi si de birocratie si de eventualele taxe pt modificarea din CI.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...