Robi Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 1.Nu conduc eu .. prin oras 2.Nu am zis ca vreau permis ! 1 in Italia iti trebe permis ca sa mergi cu scuteru 2 la ce ti`ai mai luat scuter daca nu conduci tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 1 in Italia iti trebe permis ca sa mergi cu scuteru in italia trebuie patentino,adica un carnet mai "mic"...care se ia foarte usor.iti pune cateva intrebari un gabor si gata ai carnetelul in mana...si in plus,acolo se poate conduce scuter de la 14 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 2 la ce ti`ai mai luat scuter daca nu conduci tu cica doar in oras nu conduce el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Va spun eu ca in Romania e un fenomen nou cu scuterele si de-aia zic astia ca sunt atat de multe accidente, dar pun pariu ca in Italia sunt de n-spe mii de ori mai multe, doar ca acolo s-au obsinuit. Cu asta vreau sa va ganditi si la faza cu 14 ani pe care o ziceati, ca esti inapt, imatur, dar daca in Italia nu se crede asta, am mai mare incredere in tara aia decat in Romania. Si da...acolo mai e si traficul adaptat cu scuterele. C.J. ala era penibil. Daca eram in locul tau ma dadeam frumos jos, il dadeam si pe el si ii f**eam o caraba in cap de nu se mai scula 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 da rolly da pacat ca nu i singuru fraier.....ca is o gramada....de ciori mai ales ca zdreamtza de gutza i de aci de la marginea orasului si toate neamurile lui au scutere si habar nu au sa mearga pe ele....si politia nu le face nik....ca li frica ca desi nu apar la stiri astia se cam taie cu sabiile si in cartieru in care stau ei(Livezeni) garda nu prea are curaju sa faca cv....si nici in oras nu le face nik la ciorile astea pt ca dupaia o patesc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Va spun eu ca in Romania e un fenomen nou cu scuterele si de-aia zic astia ca sunt atat de multe accidente, dar pun pariu ca in Italia sunt de n-spe mii de ori mai multe, doar ca acolo s-au obsinuit. lasa mah ca romanii nu-s occidentali momentan suntem taranii europei... parerea mea, nu poti face comparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Parerean mea ar fi bun un carnet.... adica sa mai faci un poligon in caz ca ai absolvit cursurile de legislatie nu sa te puna sa faci totul de la inceput asta e o mare aberatie.... ar fi ok sa prezinti o fisa medicala, un poligon si cursurile de legislatie.....ca deja daca cere mai mult fac scandal sa le faca carnet si la cei cu biciclete si role Nu m-as supara nici sa fie controale mult mai dese sa verice daca ai macar legislatie! Eu bag mana in foc ca multi nici nu stiu ca trebuie facuta.... daca in ziua de azi sunt motociclisti care conduc si nu au carnet la un scuterist ce pretentii sa mai ai ..... asta ar fi o solutie (controale cat mai multe) Editat Ianuarie 3, 2008 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Hai ca deja suntem penibili...noi nici macar cu italia nu ne comparam...degeaba tot puneti in vedere treaba cu MA pentru ca,chiar daca sa zicem s-ar pune vreo lege de gen examenul ar fi extrem de simplu...mosii tot pe scutere ar merge,cu sacose de la piata,forja pe treceri de pietoni si alte chestii care nu se fac...si cu aceeasi durere in basca...am mai pus problema asta si pe alt topic! scuteristii sunt inconstienti,ok, poate si eu merg tare dar macar stiu sa incetinesc la trecere,sa opresc la rosu,sa nu merg cu 150 in oras...ei se suie pe 50cc (cilindree care pt mine e mai periculoasa decat oricare) si se dau zmei,al meu prinde 80,al lu gigel doar 60...fix pelix...au tendinte d-alea nfs-iste de a ''se da'' la stop cu altceva mai puternic...deh...mi-a luat mami scuter cu credit pe 40 de ani si acu ma cred smecher...nu te lua de freza mea ca te afum cu scuteru )...nu o sa scoatem niciodata ideile astea penibile din capetele scuteristilor,mai bine ii ignoram,incercam sa nu cadem din cauza lor si gata...eventual daca e vreunul cazut fara echipament nici nu oprim... PS: Scuteristii care poarta echipament rudimentar macar,se exclud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 daca nu aveam afta capacitate la scuter si nu scriai u ps crek o bagam de o cearta....da asa ...respektu meu orikum is de acord cu ce ai zis ca is o gramada de scuteristi care intra la ce ai zis u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 s-a mai bagat pana la urma carnet sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 supapa_Jr, sa sti ca ai mare dreptate! dar sa nu abatem prea tare de la subiect care este acest ''permis ptr 50 cc'', permis pe care, eu, nu l-as face. Ce rost are la 16 ani sa iti mai faci acest MA pe cand iti poti face direct A1 si iti iei motor de 125...cred ei, desteptii aia din minister ca o sa faca mai bine?=)) ) atunci nu cred bine singura sansa ca acest MA sa aiba succes este aceea de a se putea face de la 14 ani....motivele contradictorii sunt mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Supapa, chiar nu cred ca e cazul sa deschidem subiectul de viteza atat zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate