karpatenwolf Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Clubul EMA Sibiu va invita sa participati in perioada 28-30 septembrie la "degustat" cateva trasee de enduro de la soft la hard. Cei mai buni vor fi premiati si nu numai ei. -premii atractive Evenimentul va avea loc pe Valea Sadului (Zona Rau Sadului) si include distractie, foc de tabara, barfe enduristice ,mici ,bere,muzica ...surprize Vom revenicu detalii(costuri ,cazare,etc) Pentru inscrieri si mai multe informatii sunati la -0742-463217 -Victor -0746-777772 -legendaru BOBO Insa mare atentie Lupu bantuie prin Padure. aaauuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Astept sa postati informatii privind....costul cazarii....si taxa de inscriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 oki wolf....valcea vine ...din pacate fara mine si ade suntem in concediu in germania...amanunte sa stie si baietii mei ce sa pregateasca..inclusiv tipul terenului ptr gume(nu de alta dar le este lene sa le schimbe atunci sau sa le care de la valcea).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOBO#1 Postat Septembrie 13, 2007 Share Postat Septembrie 13, 2007 Pretul aproximativ pt tot "sejurul" este de 190 lei . pretul cuprinde inscrierea 50 lei+ cazare vineri seara +sambata seara + 5 mese. mai multe informatii pe www.enduro-sibiu.ro --- Mesaj completat în 19 Sep 2007 08:04 -------------in legatura cu cazarea: exista camere cu 3 ,5 ,6 paturi fiecare camera are dusul ei propriu. va asteptam --- Mesaj completat în 19 Sep 2007 08:06 -------------va promitem un weekend de neuitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 Acum plec ptr ultimele marcaje inainte de marele eveniment.Sa ne vedem voiosi pe Valea Sadului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 am fost in concediu si cand m-am intors cu toata oboseala de 2000 de km am intrat pe valea sadului sa vad ce fac copii...atasez niste poze de "action" prinse pe miorita cu baietii veseli.. PS am asistat printre altele la un zbor al unui exc de 200 care a trecut peste pilotii-spectatori fara sa ii atinga si s-a oprit in gardul cabanei pe coborare dupa vreo 20 de metri prin aer....minunat....pilotul a scapat fara zgarietura si capra doar cu ghidonul rupt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 A fost foarte frumos, m-am simtit foarte bine. Locatie de vis, mancare excelenta, traseele de sambata foarte faine, iar joaca de duminica a fost super, inclusiv celebrul Tziki-Tzaki care pe mine m-a dovedit dupa o scurta perioada. Bravo celor care l-au terminat si curajosilor de au urcat pe Mioritza. Hai cu poze si filme ca s-au facut o gramada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kleiny Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 In numele clubului E.M.A. multumesc tuturor celor care au participat la prima editie a "Enduro-Sibiu" - Valea Sadului 2007. Fara voi eforturile noastre ar fi fost in zadar. Multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram ca v-ati simtit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate