piticot Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Luata initial de nervi (vroiam un K1 dar l-a luat un prieten inaintea mea) sunt acum foarte multumit de ea. O am din noiembrie 2006 (pe vremea aia se mai platea vama!!!) si in primele zile cand am iesit cu ea plangeam dupa fosta mea Honda SC33, iertatoare ca o mama fata de asta care taxa fiecare rotire de manson sau apasat de frana. Acum nu mai plang dupa Honda si n-as mai schimba "diapazoanele" cu nimic, decat cu niste diapazoane mai noi bineinteles. Are acum pe ea: gume Dunlop noi (500 km), furtune fata, evacuare(finala +cot), filtru aer BMC, filtru ulei K&N, ulei Castrol, semnale Rizoma fata; urmeaza un pasaj de roata si semnale spate. Bafta PS: fata de poze are acum oglinzi de 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Foarte frumoasa motocicleta ! Aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 11, 2007 Autor Share Postat Septembrie 11, 2007 Foarte frumoasa motocicleta ! Aveti grija unul de altul Saru'mana Ne-am dat duminica amandoi (dupa 4 saptamani de garaj) si dragostea e la fel de mare Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan M Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 (editat) O janta de o culoare si una de alta?! Editat Septembrie 11, 2007 de Razvan M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 O janta de o culoare si una de alta?! Da cand am luat-o avea jante negre. Am luat janta spate de la un prieten (el voia sa-si vopseasca jantele) tocmai in ideea sa-i pastrez tot spatele argintiu. Poate pare o prostie dar mie imi place mai mult asa; imi place cum vin pe spate cadrul-bascula si janta argintie. Oricum, nu esti primul care observa si intreaba de culorile jantelor. Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Foarte frumoasa motocicleta Mai bine i-ai lasa janta neagra pe spate sau ia-ti o janta argintie pe fata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 ar fii marfa sa le faci pe ambele aurii....cum sunt jentile de la sti --- Mesaj completat în 29 Sep 2007 19:28 -------------imprezza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 de fapt vrei sa zici de la r1 sp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 sau marchesini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 OK la cererea marelui public (nu ca io n'as vrea ) o sa fac jantele aurii dar cred ca mai la iarna ca-i pacat sa stau cu ea pe standere cat mai este cald. Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate