solo Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 bautura multa.... distractie garantata.... concursuri multe si o gramada de oameni faini mai pe scurt SEth multumim organizatorilor pentru super partyul oferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 super !!! ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 alte poze nu mai are nimeni haideti oameni buni ca eu nu am avut aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Fain va distrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 bautura multa.... distractie garantata.... concursuri multe si o gramada de oameni faini mai pe scurt SEth multumim organizatorilor pentru super partyul oferit felicitari!!!!!!!!!!!! dupa poze tare bine suna,...... zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Intradevar o super petrecere.. imi pare rau ca nu am reusit sa ma duc de data aceasta.. dar data viitoare nu mai pierd ocazia... Filmulete nimik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeBeTuH Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 si de la mine cateva... scuzatzi calitatea... da se pare ca beutura si fotografia nu prea se impaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Se pare ca purceii ai fost in rolul principal pe toate aparatele foto. Sa mai puna poze cine are ca au fost multe aparate. Va multumim de urari si va asteptam si alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 de ce n-ati pus poze si cu mine pe etz? vi ciuda ca v-am batut la cel mai zgomotos motor? ) glumesc, a fost bestiala seara, sincer! am si castigar un schimb de ulei(nu m-o prea ajutat la etz da ma rog, kiki sa-l foloseasca sanatos!) si m-am simtit minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balogh_marti Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 bautura multa.... distractie garantata.... concursuri multe si o gramada de oameni faini mai pe scurt SEth multumim organizatorilor pentru super partyul oferit Bravo baieti super fain Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Multumim de aprecieri. Va asteptam in 6-8 Iunie la Intrunirea "Seth on Fire" organizata de clubul Seth RC Cluj-Napoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Multumim de aprecieri. Va asteptam in 6-8 Iunie la Intrunirea "Seth on Fire" organizata de clubul Seth RC Cluj-Napoca. Si noi , cei de la MZ-BROTHERS ne-am simtit excelent la ambele chefuri, eu avand chiar si o mica peripetie, ajungand sa ma trezesc in padure si sa-mi uit geaca si vesta la prieteni, noroc cu Calin {Nipru} care mi-a adus hainele la el { amic adevarat !} Daca intrunirea din iunie va fi ca si cel organizat de DRACULA MC , sau mai tare ca acela, cred ca va fi cea mai asteptata intrunire a noastra ! Eu personal as fi interesat de alegerea pe care ati facut-o in legatura cu formatiile : CARGO ar fi superb ! Oricum, pt. mai multe informatii pe viitor, vom citi situl vostru. Respect si bafta la ceea ce intreprindeti pe viitor ! P.S. : in mai va fi chef ca si anul trecut? ar fi fain de tot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate