kpax Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Charles Barkley fost baschetbalist NBA zicea - Îmi place america pentru că am Âşi eu pistol. ÂŞtirile din SUA = Animal Planet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ...mie mi-a placut cum i-au strans ciorsul de pe drum ...politaii aia anorexici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 (editat) A scapat foarte ieftin dupa asa o buseala Editat Februarie 6, 2008 de grek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 au mai fost cazuri si pe la noi..dar nu poti sa te bazezi pe asta... A scapat foarte ieftin dupa asa o buseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate