Stephon Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Pai...sa trec direct la subiect: - schimburi de ulei + filtru ulei - schimbat kit lant - curatat + uns lant - schimb de bujii - schimb placute frana + schimb lichid frana + aerisit conducte frana - schimbat filtre de aer sau curatat - schimbat becuri - reparatii usoare carene(exclus vopsitorie) Toate aceste lucruri se fac cu produse proprii de calitate: Castrol, Liqui Moly, Mobil, MANN, Regina, Lucas, Ferodo, NGK, K&N, Philips, OSRAM sau...cu produsele clientului! Toate aceste lucruri se pot face chiar si la domiciliul dumneavoastra!!! Preturi minime, la mica intelegere Contact: Stefan: 0723355896 Cosmin: 0723502499 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 baaaa te-ai apucat de d'astea? am si eu nevoie de un bec de schimbat .... osram ii bun .... in fata blocului s-a ars becu' ... Pai zi si tu orientativ un pret .... sa zicem la placute de frana , si la lanturi .... DID estem? stii unde stau ... maine sa gasesc lantul curatat si uns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 12, 2007 Autor Share Postat Septembrie 12, 2007 baaaa te-ai apucat de d'astea? am si eu nevoie de un bec de schimbat .... osram ii bun .... in fata blocului s-a ars becu' ... Pai zi si tu orientativ un pret .... sa zicem la placute de frana , si la lanturi .... DID estem? stii unde stau ... maine sa gasesc lantul curatat si uns Pai...pt. tine...ca te cunosc...iti montez 2 lumanari...la capat de pat! Lant DID...nu estem dar...estem kit complet Regina! Dar...pt. KLE500, adica...cu 108 zale! placute...Lucas sau Ferodo? lucasurile sunt in jur de 80 ron bucata dar...tot pt. KLE500! manopera...discutabil! stii bine ca se poate plati si in alcool! Iar de curatat si uns...ai grija la ficat...sa nu ti se curete ala mai intai! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kumuya Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 (editat) Pai...pt. tine...ca te cunosc...iti montez 2 lumanari...la capat de pat! Lant DID...nu estem dar...estem kit complet Regina! Dar...pt. KLE500, adica...cu 108 zale! placute...Lucas sau Ferodo? lucasurile sunt in jur de 80 ron bucata dar...tot pt. KLE500! manopera...discutabil! stii bine ca se poate plati si in alcool! Iar de curatat si uns...ai grija la ficat...sa nu ti se curete ala mai intai! merg alea de pe kle 500 dar ar fi fost o cioaca cu did, vorbim cand ne intalnim LE .... n-am pat cu locuei de lumanari si capul patului e ocupat de sticle Editat Septembrie 12, 2007 de Kumuya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvanb Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Pai...sa trec direct la subiect: - schimburi de ulei + filtru ulei - schimbat kit lant - curatat + uns lant - schimb de bujii - schimb placute frana + schimb lichid frana + aerisit conducte frana - schimbat filtre de aer sau curatat - schimbat becuri - reparatii usoare carene(exclus vopsitorie) Toate aceste lucruri se fac cu produse proprii de calitate: Castrol, Liqui Moly, Mobil, MANN, Regina, Lucas, Ferodo, NGK, K&N, Philips, OSRAM sau...cu produsele clientului! Toate aceste lucruri se pot face chiar si la domiciliul dumneavoastra!!! Preturi minime, la mica intelegere Contact: Stefan: 0723355896 Cosmin: 0723502499 sau PM Salut! Am un Suzuki SV 650 S si as vrea sa-i pui kit bi-xenon. Cat ma costa? Privat : pirvanb@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 ia uite mah, abia acu am vaz topicu.... @stephoane, doar atata poti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate