mihai_prd Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 (editat) vedeţi mă polizoriştilor şi enduriştilor că tot băieţii buni ia premii Diploma Utilizatorul Anului 2004 se acorda lui Robybiker pentru activitatea benefica de pe forum Na, să vă daţi cu Editat Decembrie 30, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 oricum cred ca am adus multe chestii interesante forumului si sincer numi vine sa cred ca miau dat o diploma ,,,am ramas fara cuvinte cind am intrat acum citeva minute...... respecte pt toti motociclistii din tara indiferent de ce club apartin saluare de pe meleagurile barcelonei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 asta este diploma primita din parea motocicllism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedFreak Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Felicitari, atit adminului/moderatorilor (pentru initiativa) cit si premiatului vedeţi mă polizoriştilor şi enduriştilor că tot băieţii buni ia premii Asa e , ai perfecta dreptate, din pacate pentru noi (ma refer la vitezistii pe care-i cunosc) in loc sa ne preocupe mai mult partea constructiva ne tinem mai mult de altele, poate ego`urile sunt mai mari, who know`s ?. Oricum inca o data felicitari si poate iau si altii acest premiu ca pe un exemplu, sa-i spunem de "constructivitate" in sinul unei comunitati. Toate cele bune si inca o data FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Intradevar meritat premiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Felicitari shi la mai mare. Frumos gest din partea moderatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Felicitari, atit adminului/moderatorilor (pentru initiativa) cit si premiatului Asa e , ai perfecta dreptate, din pacate pentru noi (ma refer la vitezistii pe care-i cunosc) in loc sa ne preocupe mai mult partea constructiva ne tinem mai mult de altele, poate ego`urile sunt mai mari, who know`s ?. Oricum inca o data felicitari si poate iau si altii acest premiu ca pe un exemplu, sa-i spunem de "constructivitate" in sinul unei comunitati. Toate cele bune si inca o data FELICITARI eu zic ca si pe motoarele de viteza se poate lucra enorm de mult ....se pot modifica o gramada...faruri..scarite....si mai ales ca dintrun speeder se poate face un streetfighter de nuti poti imagina doar vointa si ambitie sa ai oricum iti multumesc pt felicitari salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 deci si din speedere se poate chopperii ceva uitati aici un CBR900 RR sc 22 cu cadru model din 1992 si lucrarea facuta intre anii 2003.2004 si asa ca numi spuneti mie ca din speedere nu iasa ceva interesant:)))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 3, 2005 Share Postat Ianuarie 3, 2005 abia acum am intrat pe net,dupa o saptamana... BRAVO ROBY!!!! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 mersi multam fain de felicitari sper sa o tin tot asa si anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 bravo roby! chiar meritai o diploma! keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 ma bucur sa vad ca sunt asa de apreciat printre voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate