ionescu_george_bz Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) hmmmm....ok, casca, manusi, etc...foarte frumos, da de mobre cine dracu sa mai zica ma ceva cand aici numai de mobre nu se vb? incercati si voi la sectiunile pt echipamente, pe bune ca nu degeaba e sectionat frumos forumu asta sa incerc sa readuc putin la linie de plutire topicul asta, in speranta ca va veti reveni din chatuiala, pun o intrebare....care v-ati ridicat ma cu mobra pe o roata, involuntar?s-a intamplat sa si cadeti din cauza asta? dat fiind ca mobra-i naravasa, cunosc multi care s-au imprastiat pe asfalt din cauza gazului si ambreiajului...eu unu nu am patit-o, recunosc... PS: ma Denis, astia de la Aprilia te platesc bine ca le faci reclama?Oi intelege eu ca esti fan, dar daca ai stii ca totusi faci publicitate pe un forum public, pt care cineva ar lua ceva cascaval din asta, ce-ai alege?Ai pastra "semnatura" asta imensa?Iti iese ceva?Ca atunci, inteleg....era mai eficienta aia mica de-o aveai inainte...pe bune... knd am inceput sa ma dau pe mobra mea nu aveam ambreaj dloc pe ea si ma ridicam mai tot timpul pe o roata uite pe la jumatatea clipului astuia un necunoscator de mobra cum se ridica pe o roata involuntar Editat Octombrie 13, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 knd am inceput sa ma dau pe mobra mea nu aveam ambreaj dloc pe ea si ma ridicam mai tot timpul pe o roata uite pe la jumatatea clipului astuia un necunoscator de mobra cum se ridica pe o roata involuntar Da e un pic nebun si cu fundul gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Comparatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 Comparatie Mobra e imensa pe langa African Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 dragi mobristi .... va rog ajutatima .... cumpar acte cu talon vechi de mobra/hoinar sau alta motocicleta de 50 cmc sau pana in 125 ...... va rog help !!!! dau banii sau bere multa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Comparatie Pai vad o superba Africa Twin si o masuta de cafea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 15, 2007 Autor Share Postat Octombrie 15, 2007 Pai vad o superba Africa Twin si o masuta de cafea. Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 sunt curios... cati dintre cei mai activi posesori de mobre de pe acest topic sunt majori si au permis ?? citesc din cand in cand topicul si vad o multime de idei copilaresti... no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 sunt curios... cati dintre cei mai activi posesori de mobre de pe acest topic sunt majori si au permis ?? citesc din cand in cand topicul si vad o multime de idei copilaresti... no offence Multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Multi mno pai sa-i vad si eu pe aia "multi"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Autor Share Postat Octombrie 16, 2007 mno pai sa-i vad si eu pe aia "multi"... Nu stiu unde is iai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 eu is major si trebuia sa am si carnet pana acu dak nu ma loveam la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 eu is major si trebuia sa am si carnet pana acu dak nu ma loveam la ochi nasol si cand poti sa il dai cand te refaci(ochiul)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 nasol si cand poti sa il dai cand te refaci(ochiul)?? Da...vineri acu fac operatie si am sa mai fac una sa mi implanteze un alt cristalin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 Da...vineri acu fac operatie si am sa mai fac una sa mi implanteze un alt cristalin... nasol...refacere usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 astazi am cumparato de la un mosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 astazi am cumparato de la un mosh Bravo cu cat? merge? asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 da merge ipecabil ... pretul a fos de 2 mil .. i cu numere vechi are acte in acte arata ca i de 49 cmc probabil va intra in modificari daca nu se va duce la altcineva numa bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Autor Share Postat Octombrie 17, 2007 da merge ipecabil ... pretul a fos de 2 mil .. i cu numere vechi are acte in acte arata ca i de 49 cmc probabil va intra in modificari daca nu se va duce la altcineva numa bine!!! Bravo inca o data bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 (editat) frumos @satana pe mobra: n ai un cablu de vitezometru cu tot cu melc de vanzare? Editat Octombrie 17, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 man nu cred ca am .. ma uit sa vad si daca am iti spun si fac si ceva poze .. poate are cineva si iti da numa bine baieti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 man nu cred ca am .. ma uit sa vad si daca am iti spun si fac si ceva poze .. poate are cineva si iti da numa bine baieti !!! merci dak mai ai piese de vanzare posteaza m ar mai interesa comenzile d p ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 merci dak mai ai piese de vanzare posteaza m ar mai interesa comenzile d p ghidon si eu la fel imi trebe pe shnel gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsgrigore Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 super faina dar vreau cu sa poza sa vad! A am promis poze cu mobra cu saua pusa poftiti va salut cu farul....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 `ba fratzica asta i cea mai tare mobra sa imi bag **** ai de capu meu super tare frate !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate