Razzie Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Primul meu drum "in afara"....3500 km in one week. Revin cu poze mai clare si mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 din pacate nu se intelege mare lucru....bravo voua ca ati ajuns acolo! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Primul meu drum "in afara"....3500 km in one week. Revin cu poze mai clare si mai multe. bravo fain o gramada de raockeri satanisti violatori de babe halitori de pisici negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 18, 2007 Share Postat Septembrie 18, 2007 Primul meu drum "in afara"....3500 km in one week. Revin cu poze mai clare si mai multe. Se scrie Faaker See. Au fost si destui timisoreni. Eu nu am apucat anul asta dar la anul nu mai ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Se scrie Faaker See. Au fost si destui timisoreni. Eu nu am apucat anul asta dar la anul nu mai ratez. Faak am See e localitatea, Faaker See e lacul...a scris bine baiatu'... Nu a ratat nimeni nimic. E un imens BULLSHIT comercial, fara suflet si fara cojones. Numa baieti de baieti si poseri de poseri. Fuck it...parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Beton, 3500 de km... o tura super banuiesc! Mai baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 /index.php?...pid=878753& a fost super misto...cel putin ptr mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 Faak am See e localitatea, Faaker See e lacul...a scris bine baiatu'... Nu a ratat nimeni nimic. E un imens BULLSHIT comercial, fara suflet si fara cojones. Numa baieti de baieti si poseri de poseri. Fuck it...parerea mea. Intrunirea se tine la Faaker See. Nu stiam ca exista o localitate Faak am See...irelevant oricum. Nu conteaza ca este bullshit. Orice motiv de plecat la drum in Europa este binevenit pentru mine /index.php?...pid=878753& a fost super misto...cel putin ptr mine... Faine pozele,mai pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate