Freedom Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 (editat) Noroc, tovarasi ! De pe vremea cand eram mai tanar am de vanzare in piese absolut noi cu factura de magazin o motocicletata CZ 250 si o motocicleta CZ 175. Relatii: Bota Valentin telefon 3170822 (seara). Editat Septembrie 19, 2007 de Freedom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Septembrie 19, 2007 Share Postat Septembrie 19, 2007 niste poze daca se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Septembrie 21, 2007 Autor Share Postat Septembrie 21, 2007 am de vanzare in piese absolut noi cu factura de magazin o motocicletata CZ 250 si o motocicleta CZ 175. Relatii: Bota Valentin telefon 3170822 (seara). Si mai clar: am toate piesele absolut noi din care se pot ansambla un CZ 175 si un CZ 250. Relatii: Bota Valentin telefon 3170822 (seara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0y0te96 Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Salut! Dai piesele si separat sau numai impreuna. Da-mi te rog ceva preturi informative. Am si eu un CZ de 175 pe care vreu sa o restaurez si imi lipsesc tone de piese Multam! ID ul meu de yahoo e: c0y0te96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) Piesele se vand si separat Bota Valentin telefon fix Bucuresti 3170822 (seara). Editat Septembrie 26, 2007 de Freedom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old biker Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Salutare tuturor! Am sunat la nr. telefon de mai sus shi se pare ca este adevarat - omul chiar are cele 2 moto in piese noi , cu facturi/bonuri aferente , insa deocamdata asteapta clienti care sa cumpere cel putin 1buc. moto integrala ( repet in piese - la vreo 12 mil. lei vechi / buc. moto), este vorba de un pensionar care a avut shi are inca pasiune ptr. "fiarele comuniste"- toate piesele fiind cumparate "pe vremuri " cand chiar existau magazinele ptr. piese schimb- probabil Auto - M0to - Velo - Sport asha cum se numeau ele in vremurile de trista amintire.Oricum intentionez sa-l vizitez saptamana aceasta ptr. a vizualiza oferta ( poate shi poze + preturi), ptr. ca shi eu sunt mandru posesor de CZ 175 sport , ptr. care mai am nevoie de unele piese. Asfalt uscat sub roti ! --- Mesaj completat în 01 Oct 2007 13:32 -------------Salutare tuturor! Am sunat la nr. telefon de mai sus shi se pare ca este adevarat - omul chiar are cele 2 moto in piese noi , cu facturi/bonuri aferente , insa deocamdata asteapta clienti care sa cumpere cel putin 1buc. moto integrala ( repet in piese - la vreo 12 mil. lei vechi / buc. moto), este vorba de un pensionar care a avut shi are inca pasiune ptr. "fiarele comuniste"- toate piesele fiind cumparate "pe vremuri " cand chiar existau magazinele ptr. piese schimb- probabil Auto - M0to - Velo - Sport asha cum se numeau ele in vremurile de trista amintire.Oricum intentionez sa-l vizitez saptamana aceasta ptr. a vizualiza oferta ( poate shi poze + preturi), ptr. ca shi eu sunt mandru posesor de CZ 175 sport , ptr. care mai am nevoie de unele piese. Asfalt uscat sub roti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old biker Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Salutari tuturor! revin cu lista promisa ( desi se pare ca nu prea exista posesori de CZ in Romanica -) sper sa se vada pentru ca eu doar am scanat-o (nu am timp pentru altceva) ,probabil (sigur) o sa cumpar shi eu ceva daca o sa am bonus inainte de de Craciun.... de la nevasta... Y need money... Respect shi iernare ushoara ! lista__piese__cz.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 of, am vorbit si eu cu nenea la telefon mai devreme si inca asteapta sa cumpere cineva motocicletele intregi. --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 17:14 -------------oldbiker, multam pt. scan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old man Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 of, am vorbit si eu cu nenea la telefon mai devreme si inca asteapta sa cumpere cineva motocicletele intregi. <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 17:14 -------------</small><br/>oldbiker, multam pt. scan! shi vorba multa....... lipsa piese (ptr. motoru' meu) ... cine drak vrea chiar tot? (din ce are omul acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 As cumpara eu Cz-ul de 250. Este asamblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 un pret pt carb de la cel de 250? dak se da evident......multumesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate