dannym Postat Ianuarie 9, 2005 Share Postat Ianuarie 9, 2005 am nevoie de un manual de reparatii pt un ktm 400 exc 2002... stie careva de unde pot face rost de el in orice format? disc,carte,web... daca i-l are careva si poate sa mi-l dea sa-l trag la xerox ar fii perfect... astept solutii... multumesc!!! danny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 9, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 9, 2005 www.amazon.com -> livreaza carti in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 9, 2005 Share Postat Ianuarie 9, 2005 Vezi poate are DragosKtm parca era nikul. el il are de nou poate are si manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 am nevoie de un manual de reparatii pt un ktm 400 exc 2002... stie careva de unde pot face rost de el in orice format? disc,carte,web...daca i-l are careva si poate sa mi-l dea sa-l trag la xerox ar fii perfect... astept solutii... multumesc!!! danny Sal. http://speedskater.info/gssi/KTM_Manuals/LC4_Manual.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Ianuarie 10, 2005 Share Postat Ianuarie 10, 2005 vezi la "dilar autorizat" , ca astia se lauda ca aduc repede piese si ca te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Manualul de reparatie este cam mare Pt bloc motor 26Mb Pt sasiu 3Mb Telescoapele 5 si 1.5 Mb Trimite-mi o adresa si le vei primi pe un CD Salut Zsolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate