allexpit Postat Septembrie 21, 2007 Share Postat Septembrie 21, 2007 Aste e unul din vecinii mei....imi umple imima de bucurie in fiecare dimineata cand pleaca si in fiecare seara cand vine acasa.....sunetul nemaipomenit combinat cu sunetul paharelor din casa + aproximativ orice din casa ce nu e batut in cuie de podea..... .....ce sa spun....detaliile pe el sunt incredibile...in fiecare zi descopar ceva nou./....daca va place....o sa mai pun niste poze cu jucari ca asta ca sunt o gramada pe aici.....aa......am uitat sa precizez ca sunt in cypru....... ..... P.S. multumesc moderatorilor ca au sters incercarile mele nereusite de a posta bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Salut allexpit Nu cred ca un iubitor de chopper se supara cand pe topicul lui preferat vede poze despre motoare. Eu i-ti multumesc ptr.ca te-ai gandit la noi din Cipru si astept si alte poze . Cu deosebit respect Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Cred ca e mult mai bine cu poza orientata normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 E FAINA NU GLUMA! ia dute mai de aproape si ia poze mai detaliate, ca nu te maninca gazda, chiar din contra se va simti flatat! chiar asa tare se aud tobele alea? hai cu poze detaliate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexpit Postat Septembrie 22, 2007 Autor Share Postat Septembrie 22, 2007 Din contra posesorul imi e prieten.....i chiar nu se va supara daca vou face niste poze mai detaliate ......si crede-ma....urla....daca stau langa el si in ambaleaza ma dor urechile....iar eu sunt dj deci obisnuit cu muzica tare!!voi incerca sa mai pun poze cu alte choppere ca sunt o gramada..... .... bafta multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Septembrie 23, 2007 Share Postat Septembrie 23, 2007 cooooookie cuuuteeeerrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 God damn...ala ii un al dracu de motor.Si eu vreau. Super frumos.Sa aiba grija de el si sal stapaneasca sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Ia oameni buni dativa cu parerea!!! --- Mesaj completat în 06 Oct 2007 13:45 -------------A si am uitat sa va zic ca nu mai arata asa pentru ca o vopsit-o din nou proprietarul intr-o zingura culoare.......ce ziceti de asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate