Sari la conținut

Cum Vine Ghinionul? Uite Asa!


sohei
 Share

Postări Recomandate

In Timisoara dupa intersectia cu Brancoveanu catre calea Sagului...plec de la semafor ,in spatele meu o masina seat cordoba gri metalizat , in dreapta spate la vreo 10 metri un suzuki gsf de 1100,masina cu intentii de depasire vine tare in spatele meu si brusc face dreapta,intre timp suzuki s-a mai apropiat suficient ..ca sa fie acrosat de masina (nu stiu ce naiba a fost in capul soferului cu seatul cordoba ...adica stim toti a vrut sa faca o depasire de formula 1 luand fatza la toti razant si riscant ca doar era cu Bleaga in masina ...face dreapta si da cu spoilerul spate peste roata fatza a motociclistului si il proiecteaza in dreapta ,motociclistul cade si intra sub un microbuz parcat ....motorul care ii parf sare din microbuz invartindu-se prin aer pana pe axul drumului ( 4 benzi ) Eu incetinesc si intorc la locul accidentului ...gagiu din seat nici nu isi da seama ce a facut decat dupa vreo 200 de metri si intoarce si el...ajung acolo baiatul era sub masina si mai multi oameni incearcau sa impinga masina dar fara reusita (avea casca dar fara alte echipamente adecvate) in fine dupa mai multe intrebari legate de starea lui iese Cristi( am aflat si eu cum il cheama ulterior ) de sub masina cred ca ajutat ca eu am fugit la motor sa ii opresc contactul sa nu se intample ceva ...intre timp soferul conservei era pe telefon sunand in dreapta si in stanga ....vine salvarea vine politia tot tacamul...il intreaba cei de la salvare dupa ceva control daca il doare ceva ..etc Cristi vroia sa ramana sa nu bage minciuni conservarul ..dar il durea pieptul si l-au convins sa se urce in salvare ...se iau declarati se masoara locul etc...dupa 30 min ma suna un prieten de-a lui caruia i-am lasat telefonul meu ..Cristi ii nasol are hemoragie interna si splina rupta pana acum ....in momentul asta ii taiat vreo 20 de cm si fara splina bine inteles ca dupa 10 min de la accidentul asta la 500 de m in fata un alt accident implicat fiind tot un vehicol cu 2 roti (nu stiu daca motocicleta)...toate din cauza unor oameni fara minte si fara fara fara fara ce vreti voi. ...as fi vorbit altfel in topicul asta ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parca il aud pe sofer:''M-am asigurat domnu'politai dar nu l-am vazut ca avea viteza foarte mare! Eu? Eu nu aveam viteza,poate putin peste 130.Oricum Seatul meu bengos franeaza mai bine decat bicicleta aia si donatorul ala de organe numit motociclist avea loc sa iasa pe trotuar sau peste scuar si sa ma lase pe mine ca doar sunt mai mare ca el!'' Sa-i :finger: pe toti idiotii care se cred pe circuit (din ambele categorii). Sper sa ia si pielea de pe Seatist! Sanatate multa motociclistului !

 

--- Mesaj completat în 24 Sep 2007 07:47 -------------
Parca il aud pe sofer:''M-am asigurat domnu'politai dar nu l-am vazut ca avea viteza foarte mare! Eu? Eu nu aveam viteza,poate putin peste 130.Poate confirma si Bleaga de langa mine.Oricum Seatul meu bengos franeaza mai bine decat bicicleta aia si donatorul ala de organe numit motociclist avea loc sa iasa pe trotuar sau peste scuar si sa ma lase pe mine ca doar sunt mai mare ca el!'' Sa-i :moron: pe toti idiotii care se cred pe circuit (din ambele categorii). Sper sa ia si pielea de pe Seatist! Sanatate multa motociclistului !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica la Cristi :finger:

Da-ti mai multe informatii despre starea lui de sanatate, la care spital este?

 

 

 

Casa Austria acum ii la terapie intensiva

Cristi ii ok ...dar nu mai are splina si in plus are o taietura de vreo 20 cm pe burta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...