univet Postat Ianuarie 11, 2005 Share Postat Ianuarie 11, 2005 (editat) in a 12-a etapa a cazut si a facut se pare un stop cardiac dupa o hemoragie interna. Pe site-ul "Dakar.com" il da cu "heart failure" dupa o cazatura si cu medicii langa el incercant sa-l reanimeze. Avea 47 ani impliniti in prima zi a Dakar-ului pe 31 dec 2004 Era pe locul al doilea si castigase inca doua raliuri Dakar in 2001 si 2002. Ciudat ca in 2003 a castigat Richard Sainct mort din pacate si el in sept. la Raliul Faraonilor din Egipt. A fost un mare navigator al deserturilor. Dumnezeu sa-l odihneasca. Editat Ianuarie 11, 2005 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 11, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2005 si pe motocicleta....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Inca nu-mi vine sa cred ca "l'africano" ne-a parasit Dupa cum spusese, acest Dakar a fost ultimul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Fabrizio Rest In Peace Fabrizio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 R.I.P. E tragic ce se intampla cu motociclistii din Dakar, cred ca ar trebui reduse substantial vitezele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 D-zeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 mare pacat! Dumnezeu sa, l ierte! a fost cel mai bun,dar poate nu a stiut cind sa se opreasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 R.I.P. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 15, 2005 Share Postat Ianuarie 15, 2005 Daca cei mai buni mor, atunci astia mai "mici" ce trebuie sa creada? Asta imi da de gandit... Poate omul asta avea de facut un raliu mai mult decat lung, pana pe "plai inverzit". Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Dumnezeu sa-l Ierte! poate ar trebui facute niste teste medicale mai serioase. Oricum sa fie fericit pe soselele raiului unde nu are parte de accidente, ci doar de bucurie si liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate