lucian.n Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Filmuletul: eEqHihEjABQ calitatea e slaba din cauza Youtoube-ului. Am si super calitate... dar nu am unde sa-l postez. tk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cici Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 foarte tare!pacat ca nu ai avut si la arges camera,sa vad si eu ce ai vazut tu cand ne-am tavalit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 ar fi fost ceva... sa avem filmare cu tavaleala aia... luam ceva premium. tk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 SUUPER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 ce echipament ai folosit pentru inregistrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 marfa! unde stai in Pitesti? langa ce padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 am folosit camera de la VIOSPORT. calitatea e super dar se pierde pe youtube. la pitesti... adica la Bascov si mai exact la Valea Ursului. tk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate