mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Câteva poze de la meciul de motofotbal de aseară de la Polivalentă...fără prea multe comentarii că mi-e lene să scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 altă poză ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Trăncănici cu spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 în vreme ce echpa lui Dobrescu se odihnea după o suită de meciuri fără înfrângere (Dobre, scuză-mă dar nu ştiu ce dracu am făcut când am vrut sa scot efectul de ochi roşii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Mascota înlănţuită! Doamne, cât a putut să-l enerveze căţelul ăsta pe Cozo ! Comentariile sper să fie de bun simţ---aviz moderatorilor care "poate"...care este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 care ce bre...?! , nu va speriati de dobrescu, este in ultima faza de ciuma....wolfenstein, tu erai in trening rosu si tineai cu echipa adversa ?! infiltratule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 adică ai jucat cu mine în achipă, ţi-am dat nişte pase măiastre şi mă faci infiltrat... Bă Hagi! tu ai ratat cu poarta goală? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Bă Hagi! tu ai ratat cu poarta goală? Ala era Trancanici .. si a ratat la poarta noastra .. Cox : 97 kg ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 Cox : 97 kg ????? Să vezi ce slăbeşte după ce se aleargă cu Wizzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 Cox : 97 kg ????? amazing, isnt it? wolf....cine a dat singurul gol al echipei noastre in ultima faza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 ducadam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 amazing, isnt it? wolf....cine a dat singurul gol al echipei noastre in ultima faza?! Pai si ce ma intrebai pe mine cate am ma ? sperai sa te intrec ? PS : cred ca ar trebui sa mai bagam o etapa de motofotbal in campionat duminica .. ca majoritatea avem peste limita .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Ianuarie 13, 2005 Share Postat Ianuarie 13, 2005 si cand v-am zis ca fotbalul e mai greu ca motociclismul.... prea multa lume, prea ud pe jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2005 wolf....cine a dat singurul gol al echipei noastre in ultima faza?! Dacă spun ce am de câştigat? Precizez că numai eu pot spune adevărul, întrucât pe teren nu se mai vedea nimic din cauza aburului emis de creierele strălucite de pe teren care se încinseseră din atâta gândire asupra tacticii de joc aplicabile la firul ierbii...sintetice...io gândeam mai puţin şi de aia am văzut ...că stăteam în poartă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 în vreme ce echpa lui Dobrescu se odihnea dup? o suit? de meciuri f?r? înfrângere (Dobre, scuz?-m? dar nu ?tiu ce dracu am f?cut când am vrut sa scot efectul de ochi ro?ii ) Ce scuze! Dany boy e intentionata hundredpercent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Asta nu e FC Picioare in Gard e FC Roti in Gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate