christian Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 salut am luat de pe louis.de prin intermediul motolouis crash pad LSL, plus prinderea... pt un R6 din 2001, sistemul de prindere se face cu ajutorul unei chestii care arata ca un surub dar e f lung si are filet doar la terminare... in fine ,ideea e ca nu stiu unde se baga ala ,nu exista o gaura pt asa ceva! ma ajuta cineva ?! o sa pun si poza cu crash padurile. multam ,pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 service se numeste, de obicei se inlocuieste surubul de la motor cu ala de la crash pad, deci surubul de la crash pad va tine si blocul motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Vezi sa nu fie vreun capacel de plastic in gaura cu pricina, sau sa se inlocuiasca un surub deja existent. "Cand orice procedeu esueaza, citeste instructiunile." Murphy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 salut am luat de pe louis.de prin intermediul motolouis crash pad LSL, plus prinderea... pt un R6 din 2001, sistemul de prindere se face cu ajutorul unei chestii care arata ca un surub dar e f lung si are filet doar la terminare... in fine ,ideea e ca nu stiu unde se baga ala ,nu exista o gaura pt asa ceva! ma ajuta cineva ?! o sa pun si poza cu crash padurile. multam ,pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 pai instructiunile sunt printate si f aiurea... iti arata cum grupezi buloanele, si niste saibe groase pe "service" si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Identifica si tu pe cadru, buloanele(suruburile alea lungi) care seamana la capat cu cele de la kit-ul crash pad-urilor. Ar trebuie sa inlocuiasca 2 din cele existente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) traducere in engleza ... use engine mounting point at the backside of the cylinder. Drill a hole in the fairing using the enclosed mould to mount the spacer! tre' sa merg la un mecanic ca habar nu am unde e ... cilindru samd. nu ma pricep la mecanica! Editat Septembrie 27, 2007 de Luc1f3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 (editat) Trebuie sa dai gauri in carene. Cred ca asa ar trebui sa fie pozitionate: Editat Septembrie 27, 2007 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 aha... m-am lamurit, tre' sa merg la un mecanic! sambata asta o sa fac... multam', macar stiu ca sunt bune astea si nu am dat banii degeaba pe ele! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Cica ar trebui sa ai un sablon p-acolo, unde trebuie data gaura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 o fi ... sunt afon, nu ma bag la asa ceva! trebuia oricum sa merg sambata la un prieten care e mecanic sa imi regleze ceva ,asa ca il pun sa mi le si monteze ! multumesc ,eram nelinistit ca nu se potrivesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate