seraph Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 (editat) Salutare tuturor . Tin sa va anunt ca in jurul orelor 13:00 pe langa Orasul Alesd , Judetul Bihor s-a produs un accident motto . Scenariul e simplu: Linie continuua , motocilistii depaseau si un conservar a luat-o stanga fara sa se asigure (o lua spre Manhatan , un restaurant din zona, ca sa intre acolo era nevoit sa treaca peste linia continuua ) . Am inteles ca din grupul de motocilisti un singur motociclist l-a acrosat in roata si ca a scapat ca norocu' cu doar cateva julituri. Nu stiu daca avea sau nu echipament , tot ce stiu despre e ca sunt din Arad. Am o rugaminte : Daca cineva ii stie/il stie sa faca cumva sa ne puna in legatura deoarece am sa ii dau niste informatii care o sa l ajute .As vrea mult sa pot sa scriu pe forum ce si cum dar vreau sa mi pastrez anonimatul . [pe privat daca e cazul se poate] Un ID de mess pana si a unei cunostinte de a lui mi ar fi de ajuns . Multumesc. Editat Septembrie 29, 2007 de seraph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Cum aveau voie motociclistii sa depaseasca linia continua, tot asa avea si soferul masinii sa o depaseasca. Daca ai numai jumatate din numarul de roti al unei masini, nu inseamna ca si regulamentul rutier se aplica numai pe jumate la motociclisti Pe de alta parte, vinovati sau nu, imi pare bine ca sunt OK motociclistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Cum aveau voie motociclistii sa depaseasca linia continua, tot asa avea si soferul masinii sa o depaseasca. Daca ai numai jumatate din numarul de roti al unei masini, nu inseamna ca si regulamentul rutier se aplica numai pe jumate la motociclisti Pe de alta parte, vinovati sau nu, imi pare bine ca sunt OK motociclistii. On topic: Din cate tin eu minte din legislatia rutiera o moto poate depasi o masina unde e linie continua daca nu trece peste linia continua. Si invers (o masina poate depasi o moto/bicla...). Adica daca ambele vehicule raman pe aceeasi banda de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 On topic: Din cate tin eu minte din legislatia rutiera o moto poate depasi o masina unde e linie continua daca nu trece peste linia continua. Si invers (o masina poate depasi o moto/bicla...). Adica daca ambele vehicule raman pe aceeasi banda de mers. Sau poate erau doua benzi pe sensul de mers.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Sau poate erau doua benzi pe sensul de mers.... Probabil sa fie asa .Desi pe acolo nu prea sunt 2 benzi ca drumu ii destul de ingust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seraph Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 (editat) Deci revin si fac apel celor care ii cunosc pe motocilisti . Treaba e ca din cei 3 motocilisti care au venit din spate in urma unor dispute gen (cine is eu , din partea conservarului) i-au fost aplicate acestuia niste lovituri de corectare a limbajului si "indreptare" a nasului . Drept urmare parintii soferului (conservarului) l-au urcat si pe el in salvare si l au dus la Oradea ca cica e "ranit" iar acum i-au facut operatie la nas (nas la care a fost accidentat destul de urat acum cativa ani , si subliniez asta ) si e deja de o saptamana in spital . Cred ca va dati si voi seama ce vor sa ii faca bietului motociclist accidentat (l-a u scos vinovat, poate a fost dar culpa era comuna oricum+vor sa depaseasca cele 10 zile de spitalizare ca sa poata sa scoata dupa el banii pe 10 zile de spitalizare+ operatie la nas....) care va dati seama ca nu a fost instare sa dea in el si care ca bun camarad nu si-a dat in gat tovarasii..... Eu v-as fi anuntat mai repede dar am fost plecat din tara si abia duminica am aflat de accident , am bunici in Alesd si il stiu pe conservar . Numai bine ..... si multa sanatatea motocilistului ....si sper sa fiti uniti ca sa il ajutati pe baiat .... Editat Octombrie 1, 2007 de seraph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate