Blue. Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 In seara asta, 29.09.2007, pe str. Maior V. Bacila (dupa podul Colentina prima la dreapta) un tip cu o carenata si pasager in spate s-a hotarat sa depaseasca precum un zmeu desi strada e plina de gropi si din fata ii venea masina (eu). Am pus frana la max (incat m-am oprit) si aproape m-am urcat pe bordura. [aici intra multe urari de "bine" pentru gigi ala. cat mai multa imaginatie si cat mai colorate] Acum... prietene, stiu si eu ce e aia sa mergi pe motor, deci nu te injur de rude din prisma "conservarului". Presupun ca acum te crezi mare zmeu si dupa ce te-ai dat jos de pe motor si ti-a trecut tremurul din picioare i-ai zis prietenei ca ai fost 110% sigur pe tine si ca exact asa ai vrut sa se intample, eventual ca idiotul ala de conservar s-a panicat degeaba. Cam asta am avut de zis. Preferam sa-i spun asta in fata dar nu m-am obosit sa intorc dupa zmeu pentru ca oricum nu-l mai prindeam. Daca se recunoaste vreunul e invitatul meu la discutie. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naughty Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 In seara asta, 29.09.2007, pe str. Maior V. Bacila (dupa podul Colentina prima la dreapta) un tip cu o carenata si pasager in spate s-a hotarat sa depaseasca precum un zmeu desi strada e plina de gropi si din fata ii venea masina (eu). Am pus frana la max (incat m-am oprit) si aproape m-am urcat pe bordura. [aici intra multe urari de "bine" pentru gigi ala. cat mai multa imaginatie si cat mai colorate] Acum... prietene, stiu si eu ce e aia sa mergi pe motor, deci nu te injur de rude din prisma "conservarului". Presupun ca acum te crezi mare zmeu si dupa ce te-ai dat jos de pe motor si ti-a trecut tremurul din picioare i-ai zis prietenei ca ai fost 110% sigur pe tine si ca exact asa ai vrut sa se intample, eventual ca idiotul ala de conservar s-a panicat degeaba. Cam asta am avut de zis. Preferam sa-i spun asta in fata dar nu m-am obosit sa intorc dupa zmeu pentru ca oricum nu-l mai prindeam. Daca se recunoaste vreunul e invitatul meu la discutie. Asfalt uscat! Sigur nu era bavareze ? Ahh, s-ar putea sa fie la Serres. Anyway, poate are vreun frate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 ce motor era? cumva un zzr de 400 argintiu? daca e cine cred eu ca e, omul nici n-are carnet dar se da cu ea prin cartier ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 bv blue ai salvat 2 vieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 BLUE, daca nu ai fi incetinit/oprit si nu ai fi postat acest topic, probabil la diferenta de 24 de ore ar fi parut un alt topic " Un conservar nesimtit a incercat sa ma omoare!" sau daca te-ai fi dus pe la Romana sau Everest cu gura mica, incepeau povestile pline de eroism " sa vezi ce l-am terifiat pe unu, saracu' a oprit de frica"! Daca ai fi asteptat putin, ai fi aflat cine a fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Important ii ca amandoi sunt bine, macar o sperietura buna o tras zmeul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate