chevaliernoir Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Salut. Am "motocicleta" asta la garaj, dar nu sunt sigur ce este. Cred ca este un Karpaty Sport din Ukraina. Acuma, motor merge, dar nu este puternic suficient : cand ambreia, motor se opreste. Este cineva care vrea sa reparezi masina asta la Timisoara? Loic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 parca e delta din familia stela alea cu roti mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 E tare motorul...se vede ca e lucrat ceva la el.Aripi taiate si vopsit. Nu e cuma o mini-mobra.Rezervorul seamana.Nush ma interesez:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) E tare motorul...se vede ca e lucrat ceva la el.Aripi taiate si vopsit. Nu e cuma o mini-mobra.Rezervorul seamana.Nush ma interesez:) ma, asta si minimobra, baba si agheul minimobra arata ca un moped...poate e o minimobra de alta natie, da de roman nu e, clar, ca mobra nu a aratat asa niciodata, si nici alte ghidusii de la metrom, chit ca si-au personalizat unii angajati motoretele cum au vrut, in fabrica PS: esti sigur ca nu-i custom, ceva?nu de alta da cadru ala arata cam infricosator Editat Octombrie 4, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trotter Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 salut, Seamana destul de mult cu o JAWA Moped de 50. Seamana foarte mult. Cadrul este acelasi, difera prin pozitia si forma tobei si existenta unui capac de plastic (nu cred ca pot sa-i zic carena). link-ul (nu dau garantie ca timp de valabilitate): http://jawa-moped.autobazar.eu/card.php?id=318632 Specifications: p.y.: 1997, 49cm3, 2kW (3PS), Z, A, Petrol, unknown km Equipment: motocykel do50 ccm zn.Karpaty Sport - cena dohodou + Additional equipment, see: www.TUNINGMAG.net Contact: Mobil: 0908845878 E-mail: ICQ: Web: http://www.lekosonline.sk 07253 Sobrance KošickĂ˝ kraj How to get to the seller ? Print the offer Report to admin this offer ID: 318632 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 "la" garaj sau "in" garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 e carpati rusesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chevaliernoir Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 "la" garaj sau "in" garaj? nu sunt sigur ca inteleg diferinta. Motor este IN garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 carpatz rusesc toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ma, asta si minimobra, baba si agheul minimobra arata ca un moped...poate e o minimobra de alta natie, da de roman nu e, clar, ca mobra nu a aratat asa niciodata, si nici alte ghidusii de la metrom, chit ca si-au personalizat unii angajati motoretele cum au vrut, in fabrica PS: esti sigur ca nu-i custom, ceva?nu de alta da cadru ala arata cam infricosator Scz daca am indus pe cineva in eroare...my mistake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate