Narko Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Si uite ca am patit-o si eu...azi. Ma intorceam de la prietena mea. Undeva in Buzau...un camion a iesit dintr-o parcare de la un supermarket...nu m-a vazut...nu mi-a acordat prioritate. Am incercat sa franez cat am putut sa evit un impact cu idiotul si am cazut....m-am dus pe taras...cu tot cu motor la 40-50 de centimetrii de rotile lui. Daca intram sub el....probabil nu mai postam aici acum, dar avand in vedere ca am un Suzuki DR 350...si nu am treaba cu viteza...probabil asta m-a salvat. Camionagiul...nici nu cred ca si-a dat seama ce s-a intamplat....si-a continuat drumul linistit. Eu...m-am ales...cu o semnalizare rupta...ghidonul indoit....si rezervorul zgariat...si o sperietura pe cinste. Eram in mijlocul drumului....stateam in fund...cu motocicleta cazuta langa mine...si aveam telefonul in mana...notandu-i numarul de inmatriculare. Am chemat politia rutiera...si mi-au spus ca or sa-l caute pe idiot...si or sa ma sune...sa ma cheme la sectie... Multa camionagiilor...ca el...foarte MULTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 sunt de acord cu tine, multa dar numai celor de genul celui intalnit de tine. in acest caz nu se va intampla nimic, va fi cuv tau impotriva cuvantului lui, nu ai atins camionul lui, nu e nici un semn deci poate nega totul. cel mai recomandat este sa-l "astepti" pe undeva si sa'i "acorzi" o prioritate intre ochi incearca cu tahografu, poate reusesti cu ala sa demonstrezi ca era in masina la ora respctiva, cu toate ca e posibil sa spuna ca mergea cu tiru prin alte locuri. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 Eu am avut 3 martori (3 persoane care au vazut toata faza) si politistii le-au retinut numele...si i-au intrebat...ce s-a intamplat...sper sa pot rezolva ceva, desi nu mi se pare deloc normal sa-l lase in pace pe sofer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bozzo Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 sau poate exista camere de supraveghere prin zona (parcarea supermarket-ului, sau pe aproape) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 sau poate exista camere de supraveghere prin zona (parcarea supermarket-ului, sau pe aproape) O sa fac tot posibilul sa-l "infund" pe cretiul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Misto atitudine. Bravo tie, nu-l lasa sa scape pe nesimtit. Insanatosire rapida si tie si motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Si daca il intalnesti pe acel animal din trafic,sa-i aduci aminte ce-a facut colegul lui de breazla aici pe Calea Plevnei n-a trecut mult timp de atunci Bafta si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SmK Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) muma ei de treaba, bine ca esti intreg Editat Octombrie 3, 2007 de SmK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate