tzo Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Caut si eu un service bun....ma ajutati si pe mine?Auzisem de unu prin colentina ....adrese si nr de tel ar fi super daca ati avea.Trebuie sa-mi repar aprilica ca nu o vrea nimeni stricata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Adica cum? Si ieftin si bun nu prea se poate. United Motors este o alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 mao-san... si aia sunt ieftini??? si aduc si piese ieftin??? desi baietii de la UM par seriosi, la pret nu stiu ce sa zik... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Se pricep baietii de la UM insa`i cam cump.. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Scump foarte scump la United Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 pai n'afara de unitedmotors, ce service bun mai exista??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 suna-ma pe 0723390001,0741012964 si poate te pot ajuta.consultanta e gratis!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate