invictus Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) Uichendul trecut (29-30 septembrie) am suit mandra in spatele bidiviului si am purces la drum, drumul Fagarasului. Peisajul imi este foarte cunoscut, pe masura ce urcam pe langa firul tumultuos al cernatului, fagul lasa treptat locul bradului, iar acesta pasunii alpine. Suntem in curmatura Malita Preotesele si in fata ni se deschide creasta de rasarit a Fagarasului peste care se ridica semete varfurile Moldoveanu si Vistea Ne tolanim in iarba si urmarim spectacolul naturii Editat Octombrie 3, 2007 de invictus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Foarte frumoase pozele mai ales prima De mult ma gandesc sa-mi iau un enduro sau cross sa ajung si eu pe pantele mult iubite ale patriei, dar tot ma iau cu altele si nu reusesc. Iar voi mai mult rau imi faceti cu astfel de poze, daca mai vad multe cred ca vand dracu' tot imi iau enduro si ma mut in munti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ha-ha... ti-ai luat portia de aer curat weekendul trecut... de-aia nu mai vii cu noi... oricum ai prins o vreme super... bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate