demostene Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Editorial 4 âGodspeed Romania!â Test si tehnica 8 Focus: Bologna Motorshow, modelele anului 2005. âDaruri-surprizaâ 12 Drive-test. Honda CBR 600 RR. âTestand in ploaieâ 16 Drive-test: Suzuki GSF 650/650 S. âCampion la categoria mijlocieâ 20 Test comparativ: sport versus naked-bikes. âCu carena - fara carenaâŚâ 30 Prezentare: KTM-KMS LC8 Supermoto. âSemiusorulâ 32 Test de anduranta: Ducati 999. âCalibrul 999â 36 Concept: motocicleta diesel. âMare putere economicaâ 40 Acceleratii comparative. âShockânârollâ 44 Un act de forta. âFizica ÂŤforjeiÂťâ Service 48 Uzinarea tobelor. âAtractie pentru expiratieâ 50 Curatarea si intretinerea costumului moto. âIntretinere = asigurareâ Magazin 52 Tuning. âStingray - gratie pe doua rotiâ 54 Tehnica de pilotaj. âFandarea: zig-zagul salvatorâ 56 Motopia. âRemix Vmaxâ 58 Moto-net. MX Unleashed. PlayStation 2. âTraditie reinnoitaâ 60 Consiliere second-hand: Honda NTV 650. âLovituri de revereâ 64 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 68 Turul tarii pe motociclete. âHoinarind prin Romaniaâ Sport 72 Prezentare: Yamaha YZR-M1. âTehnica geniuluiâ 76 CM Stuntriding - Donington, GB. âDansul cascadorilorâ Pony Express 80 Posta redactiei. Benzi desenate 81 Motoreta & Co. âNitro masterâ 82 Din numarul viitor. Concurs cu premii! Revista va disponibila pe piata incepand cu data de 25 ianuarie. Nu ezitati s-o cumparati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 Meserie, pai e frumos din partea ta? Ne arati bunatatile din revista cu o saptamana inainte ca sa putem saliva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 Man si motorul ala cand se trage la sorti? Doar nu m-am dus cu talonul la posta degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 Am si eu o intrebare: De ce Univers Moto nu are poster? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Harta de pe rezervor68 Turul tarii pe motociclete. âHoinarind prin Romaniaâ text realizat de mine in colaborare cu demostene prilej cu care ihi multumesc si ihl invit alaturi de gasca care se va forma pt o noua aventura in 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Ianuarie 27, 2005 Share Postat Ianuarie 27, 2005 Ar fi o mica greseala la numarul de luna asta.La articolul:52 Tuning. âStingray - gratie pe doua rotiâ.S-a facut confuzie intre beneficiarul customului si "creatorul"acestuia.Cel care apare in poze nu este Bik ci propietarul actual. Nu e ceva grav dar poate o sa se faca o precizare pe tema asta si eventual o poza cu Bik intr-un numar viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 Da, intr-adevar nu e Bik ci fericitul posesor S-a strecurat o gresala sub poza. O sa apara si el cu ocazia urmatorului proiect, am inteles ca este unul de amploare si eu sunt tare curios sa-l vad... Si nepra asta e una dintre cele mai frumoase pe care le-am vazut, comparabile cu cele de la mother russia... Desi imi iesisera din cap ideile de a mai modifica inca un motor acum parca m-as apuca din nou Cat despre poster... Speram sa fie cat de curand in revista un poster de calitate pentru toti pasionatii moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 IL ASTEPT "POSTERU" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 salutare! am citit univers moto(nr2/2005),si la rubricaRECORDURI PE PAMANT SI IN AER am gasit ca un atlet/100m 0-43km/h 3.2s nu credeti ca e putin exagerat?asta e intr-adevar timpul?ca m-am tot contrazis si am batut si pariuri,ca sa sustin ce e scris,insa va rog dc imi puteti da si mie mai multe detalii de unde a fost luata aceasta statistica.plsss multumesc mult! see u soon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 FRUMOS NUMAR DAR EU INCA TOT NU M-AM LAMURIT CU O CHESTIE: daca ar fi sa ales intre Yamaha FZR 1000 si Triumph Triple Speed care l-as alege? Numai asa ca o curiozitate ca deja sufletul meu a ales YAMAHA R1... BURN RUBBER NOT YOUR SOUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate