Beyond Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Salut, inainte de a ma hotara sa postez acest topic, mi-am facut cat de cat temele si am cautat discutii deja existente asemanatoare dar ink nu am gasit un raspuns. Sunt pe cale de a deveni un incepator intr-ale motocilsmului, nu am cunostinte in domeniu mai deloc iar de experienta nu mai vorbesc, totusi sunt o persoana perseverenta si sper sa reusesc sa ma alatur familiei voastre. Intrebarea mea este: Am gasit sa cumpar o motocicleta SH-Daelim Roadwin din 2004, 6000 km reali parcursi, in stare foarte buna (aparent, k nu ma prea pricep sa-i pun un diagnostic ) la pretul de 1000euro. Nu stiu cat de dubios e pretul, dar e a unui prieten ce vrea sa o dea repede k si-a gasit si el la randul lui altceva convenabil si nu vrea sa piarda oferta. Discutii cum k ar fi buna motocicleta sau nu, plusuri si minusuri...am mai gasit, ce ma intereseaza pe mine e dak merita banii astia si dak e ok pt o motocicleta de inceput. Va multumesc pt atentia acordata si astept parerile voastre cu interes. P.S.O poza pt cine nu stie cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan M Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 arata chiar bine, e in 4 timpi deci nu are o putere f mare pentru 125 dar in schimb e fiabila ... Cred ca e buna, vezi si tu daca km is reali, daca nu e ceva in neregula cu ea... Ia-ti un prieten, si pune-l sa mearga pe ea (un motociclist) .. el va sti cel mai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beyond Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 arata chiar bine, e in 4 timpi deci nu are o putere f mare pentru 125 dar in schimb e fiabila ... Cred ca e buna, vezi si tu daca km is reali, daca nu e ceva in neregula cu ea... Ia-ti un prieten, si pune-l sa mearga pe ea (un motociclist) .. el va sti cel mai bine.. Merci pt sfat, chiar nu ma astptam sa-mi raspunda cineva, ideea e k singuru prieten cu kre as pute merge sa o probeze e chiar cel de la care am sa o iau asa k....o sa merg pe incredere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 la banii aia eu zic ca merita... cat e una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beyond Postat Octombrie 6, 2007 Autor Share Postat Octombrie 6, 2007 la banii aia eu zic ca merita... cat e una noua? Pai una noua cred k e km 2800-3200 pe undeva pe acolo se invarte pretu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) imi place cum arata,iar pretu e beton pt un moto in 4 t sh pana in 10mii km...zici ca e pui de gs500 ...ah cacao..acuma m-am uitat ami bine la poza...blocul motor e la fel ca la first bike formula...ma jur ca e acelasi motor...din lateral seamana 99,99%..putere 10 cai...dar cadru pare robust,deci e fiabila. Editat Octombrie 6, 2007 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 dar cam ce stiti de marca asta..adica...unde sunt produse motoarele astea..cat sunt de bune..ca am vazut ca au preturi destul de bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 dar cam ce stiti de marca asta..adica...unde sunt produse motoarele astea..cat sunt de bune..ca am vazut ca au preturi destul de bune... China...din cate stiu eu... N-am auzit lucruri prea bune despre motoreta asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 o astfel de motocicleta,dar neagra,a zacut pe raft vreo 6 luni la Carrefour Militari din bucuresti... cu pretzul de 95 milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan M Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 Cica are 12 cp si e cu schimbator automat, deci ar fi mai bn sa iei ceva cu manual si mai bun pentru ca sa te obisnuiesti .. uite aici http://bikeshop.ro/motociclete/anunt-de-va...2003-61631.html mai pui 400 de euro si-ti iei una de asta, e fiabila, e buna, e cu schimbator manual, e frumoasa... mai bagi in ea putin si ai o motocicleta care stii ca e macar cat de cat buna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beyond Postat Octombrie 6, 2007 Autor Share Postat Octombrie 6, 2007 motorul nu stiu dak e k cel de la first bike, sunt facute in coreea si nu in china, de KIA Motors, e aceeasi fabrik ce face si auto, are 11.60 CP si cutie manuala, 160km in bord dar ajunge pe la 120-130max...poate mai mult in panta, traectorie dreapta si o inertie considerabila.... e copie a suzuki gs500 intradevar dar asta nu e un impediment...din contra, schimbi colantele, pui unele cu suzuki si te dai mare in fatza prietenilor tai necunoscatori cu ce scula de motor ti-ai luat , cat despre comentarii la adresa ei parerile sunt impartite dar facand raportul calitate pret (pretu de 1000 euro cum am gasit-o eu, nu 95 de milioane cum o ofera Carrefour-ul) cred k e echitabil....am vb cu propretaru si saptamana viitoare facem actele.....va mai dura ceva timp pana imi upgradez permisul cu ink o litera, k B-ul nu prea se accepta, da` mai intai imi iau calu si apoi biciul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 motorul nu stiu dak e k cel de la first bike, sunt facute in coreea si nu in china, de KIA Motors, e aceeasi fabrik ce face si auto, are 11.60 CP si cutie manuala, 160km in bord dar ajunge pe la 120-130max...poate mai mult in panta, traectorie dreapta si o inertie considerabila.... e copie a suzuki gs500 intradevar dar asta nu e un impediment...din contra, schimbi colantele, pui unele cu suzuki si te dai mare in fatza prietenilor tai necunoscatori cu ce scula de motor ti-ai luat , cat despre comentarii la adresa ei parerile sunt impartite dar facand raportul calitate pret (pretu de 1000 euro cum am gasit-o eu, nu 95 de milioane cum o ofera Carrefour-ul) cred k e echitabil....am vb cu propretaru si saptamana viitoare facem actele.....va mai dura ceva timp pana imi upgradez permisul cu ink o litera, k B-ul nu prea se accepta, da` mai intai imi iau calu si apoi biciul... nici ca pot fi ami de acord cu tine in tot ce-ai zis mai sus...asa si merge apropos.....e frumoasa si pt 1000 euroi ar face banii...pt o moto ce vrei sa incepi si s-o fol in primii 3 ani e numa buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Pe aceea de la carrefour am vrut sa o cumpar eu, era neagra nu? Si in timp ce vroiam sa o cumpar am aflat ca au fost aduse cateva de un importator, acum nu mai aduce , nu prea ai service nu prea ai nimica la ele. Motocicleta este foarte misto numai ca nu stiu unde poti sa ii faci service-u.Daca nu ai service la ea e belea cu piesele...etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beyond Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 am aflat ca au fost aduse cateva de un importator, acum nu mai aduce , nu prea ai service nu prea ai nimica la ele. Motocicleta este foarte misto numai ca nu stiu unde poti sa ii faci service-u.Daca nu ai service la ea e belea cu piesele...etc. Pentru piese m-am interesat si am cunoscut pe cineva care importa la comanda piese pentru marca asta, aviz amatorilor...."vand" pontu gratuit si se pricepe f bine si la service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate