Jorj Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Ba copile........nu vezi ca am lasat topicu' sa se de-a la "fund" e vechi de o luna nu trebuia sa il actualizezi. Admin,va rog inchideti topicu' Bai maturitatea intruchipata, o alta metoda ar fi sa nu mai deschizi tu atatea topicuri inutile. Am avut si eu intrebari despre multe motoare dar le-am gasit raspunsul singur inrosind google-ul si netul. Omul nu a facut decat sa raspunda la un topic persiflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) @costy si reverse: ce sa stie el mah ?) ca doar NSR`u ii cel mai tare.. restu nu mai conteaza cum zice el asa ii.. nu va contraziceti cu el!! app de consum.. cand ala o sa consume numa 3.5l pe mine sa ma scuipi Editat Noiembrie 28, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Ba copile........nu vezi ca am lasat topicu' sa se de-a la "fund" e vechi de o luna nu trebuia sa il actualizezi. Admin,va rog inchideti topicu' Crede-ma ca nu esti superior cu nimic sa vorbesti asa. --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 19:11 ------------- @costy si reverse: ce sa stie el mah ?) ca doar NSR`u ii cel mai tare.. restu nu mai conteaza cum zice el asa ii.. nu va contraziceti cu el!! app de consum.. cand ala o sa consume numa 3.5l pe mine sa ma scuipi Otilo mergi ma in treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Bai maturitatea intruchipata, o alta metoda ar fi sa nu mai deschizi tu atatea topicuri inutile. Am avut si eu intrebari despre multe motoare dar le-am gasit raspunsul singur inrosind google-ul si netul. Omul nu a facut decat sa raspunda la un topic persiflat. Daca a vazut ca nu mai a postat nimeni pe el,nu trebuia sa posteze nici el. PS:@Costy eu nu cred ca sunt superior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Crede-ma ca nu esti superior cu nimic sa vorbesti asa. <small>--- Mesaj completat în 28 Nov 2007 19:11 -------------</small><br/> Otilo mergi ma in treaba ta faceam caterinca ba ungure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 tu stii cum arata o furca up side down? cum arata?? scuze ca ma bag in discutie aiurea dar chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cum arata?? scuze ca ma bag in discutie aiurea dar chiar sunt curios Furca de la Rs de la Mito . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cum arata?? scuze ca ma bag in discutie aiurea dar chiar sunt curios Asa e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 si face vreo diferenta remarcabila fata de furca normala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 si face vreo diferenta remarcabila fata de furca normala?? Da.. pe franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 scuzati de deranj -intradevar exista o diferenta majora (eu am luat un canal cu FB-ul meu cu furca upside-down si nu s-a intmplat nimic in schimb era cineva pe aici care a rupt furca la cbr-ul 125 intr o groapa in contextul in care stie toata lumea in ce hal sunt FB-urile) +se vede la franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 multumesc ca ma-ti luminat si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 la motoare mai mari se vede si pe accelerare,la iesiri din curba in gaz etc ... per total,este un element important de securitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Scuze pt informarea gresita.... nu are furca upside-down, greseala mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate