Florin Daniel Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 astazi sunt la academie, ca sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 astazi sunt la academie, ca sa va vad si ce ai vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 si ce ai vazut ? ce n-ai vazut tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Duminica? Ceva mici, bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Duminica? eu o sa fiu prin zona Baltesti Surani.... (cumva intre Valenii de Munte si Buzau). O sa fiu cu moto. Duminica as vrea sa ies cu pasager spre Patarlagele ( via Carbunesti -> Calvini) si apoi in sus catre Gura Siriului (~30km). La o plimbare de relaxare de dupa friptura.. sau inainte de friptura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Duminica? Ceva mici, bere? Haideti la un gratar in ciorogarla langa rau, verdeata , pomi, alea alea... cine e pescar poate sa vina si cu undita, garantez eu ca nu prindeti nimic Ne intalnim la carrefour militari, facem cheta sa cumparam alea alea, vin eu cu masina sa punem micii si sucu fara alcool p.s. locatiile le gasiti cu gugle. Oferta este pt 2 mai dar nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Haideti la un gratar in ciorogarla langa rau, verdeata , pomi, alea alea... Ne intalnim la carrefour militari, facem cheta sa cumparam alea alea, vin eu cu masina sa punem micii si sucu fara alcool E o optiune... Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 dupa gratar si dupa ce mai trece caldura poate facem si o plimbare mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Duminica .... Gura Siriului. La o plimbare de relaxare Am fost. Am schimbat culoarea cauciucului si mai spre margine... au inceput sa mai cada din elefantii de pe margine Chiar in Siriu, km 77, am tercit doua masini ... tare mai e GS-ul asta. Am oprit pentru o trecere de pietoni, si in spatele meu.. bum trosc, bau...m-a lovit o masina, noroc ca eram cu ambreiajul tras si mana pe frana fata, pusesem piciorul stang jos... si atunci m-a trosnit din spate, dar n-am cazut, am tinut de moto. apoi in juma de secunda, alt scartz-poc-trosc si iar o mica imbrancitura.... Opresc motorul, reusesc sa o indrept, pun cricul... si ma uit: doi TZARANI de buzau, plini ochi, unu cu un jaf de astra cu nr de bulgaria... si un peugeot 307 pupati si facuti franjuri..eu doar numarul tunat, indoit sub aripa.. Acu, eu m-am uitat inainte sa opresc cat de departe e boul din spate, iar gs-ul nu se lauda cu franele... eu zic ca totusi am avut super bafta... Vremea super, asfaltul bun, over all: fuse frumooos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Am fost. Am schimbat culoarea cauciucului si mai spre margine... au inceput sa mai cada din elefantii de pe margine Chiar in Siriu, km 77, am tercit doua masini ... tare mai e GS-ul asta. Am oprit pentru o trecere de pietoni, si in spatele meu.. bum trosc, bau...m-a lovit o masina, noroc ca eram cu ambreiajul tras si mana pe frana fata, pusesem piciorul stang jos... si atunci m-a trosnit din spate, dar n-am cazut, am tinut de moto. apoi in juma de secunda, alt scartz-poc-trosc si iar o mica imbrancitura.... Opresc motorul, reusesc sa o indrept, pun cricul... si ma uit: doi TZARANI de buzau, plini ochi, unu cu un jaf de astra cu nr de bulgaria... si un peugeot 307 pupati si facuti franjuri..eu doar numarul tunat, indoit sub aripa.. Acu, eu m-am uitat inainte sa opresc cat de departe e boul din spate, iar gs-ul nu se lauda cu franele... eu zic ca totusi am avut super bafta... Vremea super, asfaltul bun, over all: fuse frumooos! Te asteptam joi la academie sa-ti vedem noul numar de sub aripa Apropo incepand de joia asta ne vedem si noi la 19:00 ... sa mai ajunga si altii mai muncitori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Si de la noi ceva poze.........poate aveti pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Te asteptam joi la academie cred o sa vin. putin mai devreme si o sa plec pana in 19:00. de saptamana asta, joia,la ora 19 s-a mutat cursu' de germana, mai am inca vreo 2-3 saptamani, la izvor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Si de la noi ceva poze.........poate aveti pofta si asa-mi era foame ... vrei sa salivez peste tastatura sa faca scurt? hai ca mi-am pus GS-ul la vanzare ... ziceti ca ne vedem joia asta ca poate nu-l dau pana atunci (sau poate nu-l dau deloc) Deci incepand cu joia asta sa fie la 19:00 intalnirea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 anunta careva vreo plimbare sambata (dupa ora 10.30) sau duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 (editat) anunta careva vreo plimbare sambata (dupa ora 10.30) sau duminica? Sambata dimineata plecare la Moeciu de Jos, cazare peste noapte Pensiunea Andrei, revenire duminica la pranz in Bucuresti. Editat Mai 5, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Frumos pe la Moeciu ... drum bun si asfalt uscat. Desi atenti la vreme http://www.realitatea.net/atentionare-cod-...ete_712302.html Pana sambata, vine careva azi pe la Academie ... atentie de azi ne vedem la 19:00 sa ajunga toti cei ce vin direct de la munca...deci pe la 19:00 trecute fix ne vedem acolo. Cica vine si Goul sa ne arate vanataile /index.php?showtopic=519581 Editat Mai 6, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 1.Frumos pe la Moeciu ... drum bun si asfalt uscat. Desi atenti la vreme http://www.realitatea.net/atentionare-cod-...ete_712302.html2.Cica vine si Goul sa ne arate vanataile /index.php?showtopic=519581 Merci. Atentionarea e valabila pana vineri seara. In we va fi frumos. Sanatate lui Goul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Sambata dimineata plecare la Moeciu de Jos, cazare peste noapte Pensiunea Andrei, revenire duminica la pranz in Bucuresti. Eu nu pot decat intr-una din zile: ori sambata, ori duminica. Ma descurc. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Primit si un bandit in grup ? Mergeti prin targoviste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Primit si un bandit in grup ? Mergeti prin targoviste ? Deocamdata nu s-a inchegat nimic, intrucat nu s-a mai aratat nimeni interesat, insa oricine e binevenit. Daca se va pleca, se va merge pe traseul Buc-DN1-Ploiesti-Comarnic-Paraul Rece-Moeciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Pare cam ciufulita vremea. Eu recomand pensiunea Iosefina din acelasi loc. Am facut cateva stagii de Aikido acolo... e super Editat Mai 7, 2010 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Da, asa pare, in special duminica... Am niste prieteni care au ajuns deja si mi-au zis ca i-a plouat nitel pe drum, dar dupa ce au coborat de la Paraul Rece, ploaia s-a oprit. Drumul pe Paraul Rece este prost. Editat Mai 7, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Vine cineva azi la academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 pai eu unu as veni ... doar sa nu inceapa sa ploua ... ca si asa ajung acolo la 18:00 si sa stau in ploaie pana la 19:00 cand cica ar trebui sa apara lumea... nu prea-mi convine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 daca nu ploua cum se anunta de dimineata vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate