mihai_2b3 Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 deci joia asta se anunta o revenire spectaculoasa a d-nului mdvd care a stat pe tusa o luna... cine se mai anunta pentru intalnire? aaaa...uitam...mai e nitel si vine 1 octombrie, mutam intalnirea la ora 18:00 in loc de 19:00 ... sa prindem si nitel soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRider Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 deci joia asta se anunta o revenire spectaculoasa a d-nului mdvd care a stat pe tusa o luna... cine se mai anunta pentru intalnire? aaaa...uitam...mai e nitel si vine 1 octombrie, mutam intalnirea la ora 18:00 in loc de 19:00 ... sa prindem si nitel soare? E bun un suzuki gs500 f ptr un incepator proaspat iesit de la poligon? am deschis topicul asta pt a stabili aici intalnirile....ca sa nu mai postam in topicul ...Grupul posesorilor de SuzukiGS500.... tot aici putem baga si pozele, filmulete, etc... ce ziceti? o e bun ptr incepatori ca prima motocicleta un suzuki gs 500f? nu are capacitate cilindrica cam mare si cai putere cam multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 E bun un suzuki gs500 f ptr un incepator proaspat iesit de la poligon? o e bun ptr incepatori ca prima motocicleta un suzuki gs 500f? nu are capacitate cilindrica cam mare si cai putere cam multi? E foarte bun pentru incepatori, dar cu crashpaduri, echipament si cauciucuri noi (din anul curent). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 hai ce facem? ne trezim si noi anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 ne trezim si noi anu asta? nu inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 nu inca bine....atunci somn-usor ... iti trimitem noi poze sa-ti facem in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail_ionescul Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Salut o intrebare! Am o Honda CB450s intentionez sa o vand si sa imi iau un GS 500 din 1994 . Oare fac o alegere buna(am ganduri sa fac multi km pe el anu asta)? Pretul lui e de 900 euro e mult e putin? O alta intrebare- ce trebuie sa testez cand o sa merg la el sa il vad? :bigstar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Buna dimineata scuteristii... miscati si voi cumva anu` asta? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Lasa-i Rippere-n pace. Iar vrei sa vina pe capu' nostru, sa nu mai scapam de ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 "scuteristii" au mai crescut: unii si-au tras banditi, altii fazere, altii le-au vandut, altii .... ar fi bineveniti joia, ora 19, piata eroilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 PREZENT azi o ploua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Nu sunt cu ea la munca , dar pot ajunge in timp util daca nu ploua.. Am alt acaret acum, sper sa va placa Dar o ud alta data ca am strâns cureaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Nu sunt cu ea la munca , dar pot ajunge in timp util daca nu ploua.. Am alt acaret acum, sper sa va placa Dar o ud alta data ca am strâns cureaua ce acaret ti-ai mai luat bre... hai ca ne vedem acolo...sunt tare curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Eu nu pot ajunge azi, abia acum am ajuns acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Eu nu pot ajunge azi, abia acum am ajuns acasa e hai ca te iertam pentru saptamana trecuta....dar azi sa nu se mai intample ... ne vedem acolo la 7:00 azi....ceva miscari de trupe ? maine 28.06 ... ne vedem tot acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 primiti si d-astia cu banditi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 primiti si d-astia cu banditi ? de ce nu ... fosti GS-isti sa fie (daca inca mai activezi pe topicul asta te primim) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 NU ai stare, nu? Eu nu cred ca pot ajunge azi... am niste drumuri de facut prin oras si apoi tre' sa ajung acasa, asa ca pas pana saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Săptămâna viitoare vin si eu! Zise oaia mincinoasa:)) Hai ca se poate , hai sa ne ungem la bot cu niște mici in piranha, sau unde vreți voi! Ps: mihai, ai o cola cu gheata de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Săptămâna viitoare vin si eu! Zise oaia mincinoasa:)) Hai ca se poate , hai sa ne ungem la bot cu niște mici in piranha, sau unde vreți voi! Ps: mihai, ai o cola cu gheata de la mine ! pai hai ... ca de cand te tot asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Ceva ,careva azi ?! Ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 SALUT,vine cineva azi la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate