Maniax Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 Am un jupiter si i-am schimbat platoul de platini. Nu stiu daca nu cumva cama e luata de pe o planeta, fiindca am gasit atatea balarii prin motorul ala ca nu ma mai mira nimic. Ideea e ca nu situ exact cum e o cama de jupiter. E ovala sau pur si simplu excentruica. poate are cineva una de vanzare, sau chiar doua ca a mea e destul de uzata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 De ce nu dai o fuga in bazar la basarabeni? Te lamuresc oamenii urgent care ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 24, 2005 Share Postat Ianuarie 24, 2005 In mod sigur nu e ovala, jupiterul are 2 perechi de platini, ai una excentrica pt 2 scantei la o tura de ambielaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 poate fi la fel in principiu doar ca actioneaza doo platini dispuse diametral opus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate