Phoenix78 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Unele nu mai sunt valabile .... apropo, a-ti scos caii la iarba verde ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 cum sa nu si inca ce au pascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 cum sa nu si inca ce au pascut offfff .... eu inca astept un cablu de ambreaj .... Felicitari voua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 da-mi un PM cand e gata moto si iesim la o plimbare. cred ca vineri plec pana la bucuresti si ma intorc luni, dar de luni incolo sunt in Braila.salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 da-mi un PM cand e gata moto si iesim la o plimbare. cred ca vineri plec pana la bucuresti si ma intorc luni, dar de luni incolo sunt in Braila.salve Si eu sunt plecat in week-end. Dar ne auzim de luni. Pana atunci am tot gata. Vremea se pare ca tine cu noi. Dau PM. Numai bine. O sa arate bine un kawa 636 langa un Dragstar de 1100, nu? Oricum, nu conteaza. Plimbarea e totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 nu conteaza cum arata una langa alta, sunt clase diferite. tot ce conteaza e compania si plimbarea numai bine scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 nu conteaza cum arata una langa alta, sunt clase diferite. tot ce conteaza e compania si plimbarea numai bine scuze de offtopic Iesim in week-end la plimbarea aia? Se faca cald cica ... si acum am si cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 iesim. da-mi pm si daca pot ies. e posibil sa plec la Bucuresti la SIAMB, mai am vreo 2-3 locuri pt doritori,luati o sticla de pepsi twist la 2 L si am rezolvat cu combustibilul . tinem legatura, daca sunteti interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Salut. Catalin aici , id c_il2001@yahoo.com honda f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 condu_junior_22@yahoo.com / Honda Varadero XL 125V, urmeaza Suzuki GSF 600N. Nu stiu in ce masura se mai foloseste Yahoo-ul acuma, Facebook-ul la putere: Condurache Mihaita, sa chatuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 Ermiprist@yahoo.com. Yamaha Dragstar 650. Nou in zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysandcrys Postat Ianuarie 2, 2015 Share Postat Ianuarie 2, 2015 crysandcrys suzuki VZ800 Marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate