andrew_i Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Salut baieti! Sunt mai nou in materie de motoare si as dori sa pun si eu o intrebare. Se poate realiza acest lucru? Am o Jawa 638 din 1992 si as dori sa stiu daca o pot modifiuca la un 640. Prin asta ma refer daca se potrivesc rezervorul saua si restul carenajului de la 640 la 638. Preferabil ar fi fara sa modific cadrul. Si daca da Unde as putea gasi toate cele necesare acestei modificari? As dori sa o fac sa arate cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Salut baieti! Sunt mai nou in materie de motoare si as dori sa pun si eu o intrebare. Se poate realiza acest lucru? Am o Jawa 638 din 1992 si as dori sa stiu daca o pot modifiuca la un 640. Prin asta ma refer daca se potrivesc rezervorul saua si restul carenajului de la 640 la 638. Preferabil ar fi fara sa modific cadrul. Si daca da Unde as putea gasi toate cele necesare acestei modificari? As dori sa o fac sa arate cam asa: 1) prea costisitor si nu merita, 2) nu cred ca o sa gasesti ceea ce iti trebuie... 3) trebuie modificat unpic si cadrul ca nu e la fel in totalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 mai bine cauti o furca cu dublu-disc pe fatza si o pastrezi pe cea originala pt. itp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 sau poti sa-ti iei un Kawasaki ER5 cu 1000 Euro din 94, sau un GPZ tot in banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Mersi mult baieti! Acum stiu si eu ca nu se merita! dar mai am si eu o intrebare. Modelul asta 640 e asa de rar pe la noi? Ca sinder sa fiu eu nu am auzit mai deloc vorbinduse despre el. Sincer sa fiu arata destul de diferit fata de marea majoritate a jawelor, si de asta m-am gandit ca poate as putea gasi pe la cineva piesele necesare pt transformare. dar acum m-am lamurit. Bafta in continuare si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Din cate stiu, cadrul e identic. Motorul la fel, poate doar ceva materiale si manopera mai bune la piese (638 Ts '92 e facuta probabil la rusi si e dezastru ). Singura modificare care zic eu ca merita, e frana disc pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Din cate stiu, cadrul e identic. Motorul la fel, poate doar ceva materiale si manopera mai bune la piese (638 Ts '92 e facuta probabil la rusi si e dezastru ). Singura modificare care zic eu ca merita, e frana disc pe fata Referitor la frana pe disc pe fata in afara de disc si ertier, maner si celelalte aferente tre sa schimb si furca? Ma refer la faptul daca e altfel de furca la modelul cu frana pe disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Tot din amintiri , furca de TS 638 e la fel cu cea de la versiunile cu frana disc...teoretic trebuie numai roata cu disc, etrier si pompa. Oricum, e bine sa verifici inainte ca sunt compatibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Orice "se merita" daca esti pasionat de motocicleta ta si ti-ai bagat ceva in cap. Dar sti foarte bine ca tot cu 4-500 Euro o vinzi, cu toate ca ii cumperi piese de origine de Jawa. Piesele de mai sus iti spun sigur ca ar costa in jur de 4-500 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew_i Postat Octombrie 11, 2007 Autor Share Postat Octombrie 11, 2007 Orice "se merita" daca esti pasionat de motocicleta ta si ti-ai bagat ceva in cap. Dar sti foarte bine ca tot cu 4-500 Euro o vinzi, cu toate ca ii cumperi piese de origine de Jawa. Piesele de mai sus iti spun sigur ca ar costa in jur de 4-500 Euro. Bineinteles daca bagi piese in ea de valoarea intregii motociclete, asta inseamna ca esti pasionat. Si daca esti pasionat nu cred ca o vinzi. chiar daca ai lua mai mult pe ea. Oricum mersi mult de sfaturi. si sper ca o sa rusesc sa o fac asa cum mi-am propus. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate