baiatu_tony Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 azi iesit si noi la padure dupamasa v-am vazut i-ar pe gh doja , eu eram la Lukoil cu paraitoarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 ce-mi place de unii ca le pasa mai mult de oaia vecinului decat de porcu lor faci aluzie la "MISTRETUL" meu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 faci aluzie la "MISTRETUL" meu??? stai jos,4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Nu ma trag pe poponeata,dar nu ma pasioneaza mania asta a ta ,dar se pare ca nu ai inteles nimic din ce am sctis .Asta e . el nu are manie pe nici unul ,dar aude ca tot se vorbeste de el ca nu stie sa mearga ca nu stie pe o roata,dar vine vara si sa vedem care stie si care nu stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 apropo de mersul pe o roata...se zvoneste ca duminica la "pista" a cazut cineva asa...stie cineva ceva despre asta?ceva... ?sper ca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 apropo de mersul pe o roata...se zvoneste ca duminica la "pista" a cazut cineva asa...stie cineva ceva despre asta?ceva... ?sper ca nu... n-a cazut nimeni fii serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 ok....daca zici tu...eu am auzit altceva...daca e adevarat nu inteleg de ce ati incerca sa ascundeti asta...e un lucru care se poate intampla oricui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 tot orasu stie numai tu nu sti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 da ma viespe..tot orasul stie numai eu tzaranul nu am aflat...e greu la noi la padure cu internetul, telefoanele mobile etc. daca te-ar duce capul macar atat incat sa iti dai seama de substratul unei propozitii...de fapt...scuze..e deja prea mult pentru tine am vrut sa spun ca uneori o propozitie POATE SA AIBA INTELESURI ASCUNSE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 da ma viespe..tot orasul stie numai eu tzaranul nu am aflat...e greu la noi la padure cu internetul, telefoanele mobile etc. daca te-ar duce capul macar atat incat sa iti dai seama de substratul unei propozitii...de fapt...scuze..e deja prea mult pentru tine am vrut sa spun ca uneori o propozitie POATE SA AIBA INTELESURI ASCUNSE iara a aparut un fazan din padure.... .de cine esti pus sa scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypress134 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 da ma viespe..tot orasul stie numai eu tzaranul nu am aflat...e greu la noi la padure cu internetul, telefoanele mobile etc. daca te-ar duce capul macar atat incat sa iti dai seama de substratul unei propozitii...de fapt...scuze..e deja prea mult pentru tine am vrut sa spun ca uneori o propozitie POATE SA AIBA INTELESURI ASCUNSE ce tot au astia cu tine mai viespe?cu ce ai gresit tu asa de tare incat toti sunt impotriva ta? vad ca ai facut pace cu red,doar ai luat motor de la suzuki....dar ceilalti? trebuie neaparat sa le dai un jack..ca sa le treaca supararea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 eu de fapt sunt cealalta personalitate a ta viespe cea desteapta....si sunt doar temporar pe aici...nu prea am loc in creierashul tau de atatea verze, fluturi, grauntze si alte resturi...ai putea sa iti faci inca un cont sub numele me,myself&viespea albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypress134 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 cata rautate...cat sarcasm... nu e frumos sa te iei de oameni,doar asa ca nu sunt inteligenti...poate are si el calitatile lui..uite,anul trecut a fost cel mai bun incepator...iar anul acesta numai acum a inceput..si baiatu' promite multe!!! acum a trecut la 750cmc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 cel mai bun incepator?in ce domeniu?taiat chitantze? la cat s-a laudat iarna asta pe forum...poate si-a facut si statuie pe undeva...eventual in curba la lira, ar face bine sa demonstreze ceva sezonul asta...sa nu-si dezamageasca fanii, nu de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ce tot vb. fara sa stiti,da lecti la multi,si ce e cu prieteni?a da ca il vb.pe la spate il doare pe el la banana,dar in fata nu are curaj sa ii spuna nimeni nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 (editat) ...io zic k toti sa fim prieteni, ce rost are sa ne legam de unu sau de altu? oamenii difera intre ei, nu totii suntem la fel si motocicleta este sau ar trebuii sa fie acel ceva care ne leaga...zic io. PEACE Editat Februarie 13, 2008 de szl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ...io zic k toti sa fim prieteni, ce rost are sa ne legam de unu sau de altu? oamenii difera intre ei, nu totii suntem la fel si motocicleta este sau ar trebuii sa fie acel ceva care ne leaga...zic io. PEACE Tu care esti SZL? Sa vedem vreo poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Tu care esti SZL? Sa vedem vreo poza. ...io aku mi-am vandut mobra si saptamina viitoare sper sa ajunga noua achizitie...atunci o sa bag sio niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ...io aku mi-am vandut mobra si saptamina viitoare sper sa ajunga noua achizitie...atunci o sa bag sio niste poze... Merge si o poza de buletin k doar topicul e despre poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Merge si o poza de buletin k doar topicul e despre poze. ink nu am buletin...da' uite o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ink nu am buletin...da' uite o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pablo Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ink nu am buletin...da' uite o poza Poza e facuta in Tunisia ..nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Poza e facuta in Tunisia ..nu ? yepp...masline...arabi...camile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 TOPICUL PENTRU POZE SI COMENTARI DESPRE POZE EU AM BAGAT UN FILMULET BOOMER POTI SA O ANGAJEZI CA ANIMATOARE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 Parca o si vad sus pe bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate