soso-bum Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 imediat vin cu tura de azi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 imediat vin cu tura de azi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hai ma odata ca sunt curios cum imi sta pe k8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) hai ma odata ca sunt curios cum imi sta pe k8 acu no coment ca am cam forjato suzetele nu prea ca ele sug acuma sa creasca mari nota 9 pt ele :rock:am cam exagerat putin la 3 grade cat erau Editat Februarie 23, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 faine suzukiurile,e la moda casca grex?sau is si bune ?ca si io am la fel cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 toata lumea suzu cumpara? ...faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 toata lumea suzu cumpara? ...faine poze da ce au suzuki-urile? --- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:41 ------------- acu no coment ca am cam forjato suzetele nu prea ca ele sug acuma sa creasca mari nota 9 pt ele :rock:am cam exagerat putin la 3 grade cat erau fetitzelor,pe cand am prins gustu voua v-a trebuit sa ne intoarcem --- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:45 ------------- faine suzukiurile,e la moda casca grex?sau is si bune ?ca si io am la fel cu ei e o porcarie de casca,daca toi ai casca la fel poti sa cumperi si un motor la fel da repede ca se termina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 da ce au suzuki-urile? ...is prea noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 da ce au suzuki-urile? <small>--- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:41 -------------</small><br/> fetitzelor,pe cand am prins gustu voua v-a trebuit sa ne intoarcem <small>--- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:45 -------------</small><br/> e o porcarie de casca,daca toi ai casca la fel poti sa cumperi si un motor la fel da repede ca se termina faine poze,no gata le-a dat viespea peste bot la dusmani,a zis el ca cine rade la urma rade mai bine.bravo lui sa descurcat,dusmani sa moara de foame.no acu sa ii vad pe aia smecherii cu ce ma cu ce.ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 ca sa ai dusmani trebuie mai intai sa fii cineva...fain motorul...pacat de proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 ca sa ai dusmani trebuie mai intai sa fii cineva...fain motorul...pacat de proprietar vai de voi ma astia flamanzi,ha ha voi vorbitii,hai cucu cucu merg fraieri la lucru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 <small>--- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:45 -------------</small><br/> e o porcarie de casca,daca toi ai casca la fel poti sa cumperi si un motor la fel da repede ca se termina nu mersi ma multumesc deocamdata cu ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 <small>--- Mesaj completat în 23 Feb 2008 21:45 -------------</small><br/> e o porcarie de casca,daca toi ai casca la fel poti sa cumperi si un motor la fel da repede ca se termina nu mersi ma multumesc deocamdata cu ce am sa stii ca si suzuki-urile merg pe-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 sa stii ca si suzuki-urile merg pe-o roata mama cate vb.in plus,am iesit si noi prima zi cu motoarele si deja discuti,ca nu ai casca corespunzatoare ca nu avem chiloti suzuki,mai fratilor pe rad se iau toate stati linistitii ca ne luam nu fiti invidiosi,nu va stresati ca imbatraniti.fiti cuminti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 normal ca merg intro roata la caluti aia......si intrebarea cu casca a fost ca sa stiu daca miam cumparat ceva cat de cat decent sau e nasoala rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 vai de voi ma astia flamanzi,ha ha voi vorbitii,hai cucu cucu merg fraieri la lucru.. razi tu razi dar parca nu e rasul tau...ratele la motor le platesti in natura prietenei tale? ceva de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 razi tu razi dar parca nu e rasul tau...ratele la motor le platesti in natura prietenei tale? ceva de genul... ia sa vad ai curajul sa imi zici in fata,no.ai la 13 la petrom sa imi zici in fata,sa te vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 ia sa vad ai curajul sa imi zici in fata,no.ai la 13 la petrom sa imi zici in fata,sa te vad... loooooooooooogic...o sa iti fac cu mana mister triple personality Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 loooooooooooogic...o sa iti fac cu mana mister triple personality nu ai tu curajul iti spun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 nu ai tu curajul iti spun eu. ia priviti ce poza mai vb ca sunt dusmani au si afaceri impreuna cand vb asa aproape si incet pun la cale tara si ei sunt oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 toata lumea suzu cumpara? ...faine poze Cu greu si-au dat seama ce e adevarat. Faine pozele, beton Sujukile, Soso mai sari din cadre bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 dupa ce a aparut o problema la scooter am incercat si altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 dupa ce a aparut o problema la scooter am incercat si altceva bravooooo totusi eu zic sa nu exagerezi...ca au mai fost multi ca tine si nau ajuns bine la final astazi la ora 1 doritorii de un span sunt invitati la o dracula ..... plecarea de la petrom.....ora 1..... ieri am fost prin oras la terase ca am spalat motoru --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 21:50 ------------- tura de azi....... cam putini au raspuns..... nu mai frecati motoarele prin oras eugen a aparut cu airbagu puskat relaxare....yamaha cu suzuki la jacuzzi....oare ce iasa? --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 22:06 -------------sa postat pe postu de dimineata....scuze --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 23:51 ------------- bravooooo totusi eu zic sa nu exagerezi...ca au mai fost multi ca tine si nau ajuns bine la final astazi la ora 1 doritorii de un span sunt invitati la o dracula ..... plecarea de la petrom.....ora 1..... ieri am fost prin oras la terase ca am spalat motoru <small>--- Mesaj completat în 26 Feb 2008 21:50 -------------</small><br/> tura de azi....... cam putini au raspuns..... nu mai frecati motoarele prin oras eugen a aparut cu airbagu puskat relaxare....yamaha cu suzuki la jacuzzi....oare ce iasa? <small>--- Mesaj completat în 26 Feb 2008 22:06 -------------</small><br/>sa postat pe postu de dimineata....scuze up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatiku Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 super poze,gata toti baietii sau imprietenit si nu mai scriu nimic.dar statii ca vorbe tot vor fii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 no bine ma.ia auzi sorine o melodie.....avem echipa,avem valoare dusmani sa aiba rabdare.. .lasa ca vor veni si zile mai bune ca vezi ce necajiti suntem amandoi in jacuzzi. .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Vaselina pe unde ati ascuns-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate