GSXRsuzuki Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 o fi problema la noi ???? nu cred ( la mine nici pe bike shop nu vad pozele nu stiu ce sa.... fac ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 VA SPUN EU DE CE NU MAI MERG POZELE DE CIND CU TOPICIL ALA CU ACCIDENTUL (POLITIA IN ACTIUNE ) NE-O TAIAT GAZU --- Mesaj completat în 30 Mar 2008 22:43 ------------- la mine se descarca pozele,le vad... MAI GABI TU AI PILE LA ASTIA CU NETU NUMA TU POTI SA LE DESCARCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 VA SPUN EU DE CE NU MAI MERG POZELE DE CIND CU TOPICIL ALA CU ACCIDENTUL (POLITIA IN ACTIUNE ) NE-O TAIAT GAZU puneti pe ceva site-uri pozele,gen http://photobucket.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 In urma cu cativa ani un motociclist din Reghin avea ceva Yamaha de prin anii '80 care avea in spate,langa sa,un suport pe care isi plimba permanent catelul(chiar a aparut cu el in Moto life sau Univers moto,nu mai stiu exact).Intr-o zi l-am ajuns din urma cu masina si apropiindu-ma am vazut cum catelul,cazut de pe suportul lui,era tarat pe asfalt.Normal ca l-am depasit si l-am atentionat.Cu toate ca nu avea viteza prea mare,nu as fi vrut sa fiu in pielea cateluliui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szl Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 ...nici la mine nu se vad pozele, nici de pe motociclism si nici de pe bikeshop I problema de site, admini ar trebuii sa faca ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 ...nici la mine nu se vad pozele, nici de pe motociclism si nici de pe bikeshop I problema de site, admini ar trebuii sa faca ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Am adus Motul daca mai are careva nevoie... 10w40 15w50 5100 7100 300v ...de care va pofteste inimioara... va astept la magazin --- Mesaj completat în 31 Mar 2008 12:07 -------------De ce nu merg pozele => /index.php?showtopic=152439 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 VA SPUN EU DE CE NU MAI MERG POZELE DE CIND CU TOPICIL ALA CU ACCIDENTUL (POLITIA IN ACTIUNE ) NE-O TAIAT GAZU <small>--- Mesaj completat în 30 Mar 2008 22:43 -------------</small><br/> MAI GABI TU AI PILE LA ASTIA CU NETU NUMA TU POTI SA LE DESCARCI bine mai bufa eu din 2006 ma dau pe aici pe motociclism.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) incerc si eu o poza de duminica Editat Aprilie 1, 2008 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 place casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 place casca? cum naiba o ajuns casca aia la tine ?????????????????????? am vidut casca acuma vreo 2 ani am dat-o imprumut si o cazut cu ea si tot o zgiriat vopseaua de pe ea si asa am vindut casca aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Daca asa arata jantele, is curios cum arata motoru'... Duke, ai onoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) cum naiba o ajuns casca aia la tine ?????????????????????? am vidut casca acuma vreo 2 ani am dat-o imprumut si o cazut cu ea si tot o zgiriat vopseaua de pe ea si asa am vindut casca aceea ii a lu un prieten, a primito de la cineva ca el avea o casca vai de capu ei --- Mesaj completat în 03 Apr 2008 14:33 -------------vreti careva reflectorizante pe jenti?diferite culori si marimi Editat Aprilie 2, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 am reusit sa fac filmuletul de la bal cu motorul. se poate vedea aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Mestere, nu ne mai prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 hopa ca am incurcat linkurile aici este filmuletul de la bal http://www.youtube.com/watch?v=Xe_t_9SZ_0M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 (editat) vreme naspa....adunati banii de benzina...nu-i spargeti cu femeile la suc Editat Aprilie 5, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 vreme naspa....adunati banii de benzina...nu-i spargeti cu femeile la suc am auzit ca divad si-a pus toba... se pregateste pt.sezon... mama ce de motociclisti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 am auzit ca divad si-a pus toba... se pregateste pt.sezon... mama ce de motociclisti!!! da.....toba tare.....ingramadita.....da trebuie sa-i dea foc sa sune cica dupa ce se arde ......da so ars el deja raptor.....ungureasca.....patriot nu gluma am auzit ca aia originala mi-o face cadou mie numa bine ca mai am vreo 20 kg de aluminiu...si fac un plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Pai daca nu suna, o duce la tine si sigur o sa sune Si nu mai fii rau... ca nu-ti sta bine... sau o fii de la vremea asta naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 da.....toba tare.....ingramadita.....da trebuie sa-i dea foc sa sune cica dupa ce se arde ......da so ars el deja raptor.....ungureasca.....patriot nu gluma am auzit ca aia originala mi-o face cadou mie numa bine ca mai am vreo 20 kg de aluminiu...si fac un plin Mincinosu... Eu m-am ars o singura data ca te am lasat sa pui mana pe toba originala. Dar nu mai fac greseli din astea Apropo... mai am si ceva fier prin curte ca m-ia demolat garaju, daca colectionezi si asa ceva til dau cu placere,poate mai iasa de vreun plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) la drak cu pozele lor micsorate sa puna o conducta mai groasa ca au trafic.......ca din asta traiesc sau sa le micsoreze ei automat Editat Aprilie 6, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 da.....toba tare.....ingramadita.....da trebuie sa-i dea foc sa sune cica dupa ce se arde ......da so ars el deja raptor.....ungureasca.....patriot nu gluma am auzit ca aia originala mi-o face cadou mie numa bine ca mai am vreo 20 kg de aluminiu...si fac un plin raptor....?stai ma sa se arda...eu am auzit ca dupa ce se arde vata suna periculos de tot...mai are cineva reptor parca?da inca nu a ars vata...dar vata trebuie sa se arda ma sorine... inca nu stii!!!reptor e firma tare au si distributie aici in mures...oare cine e agentul?vezi la suzu de 750 nu se fabrica??hai pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 raptor....?stai ma sa se arda...eu am auzit ca dupa ce se arde vata suna periculos de tot...mai are cineva reptor parca?da inca nu a ars vata...dar vata trebuie sa se arda ma sorine... inca nu stii!!!reptor e firma tare au si distributie aici in mures...oare cine e agentul?vezi la suzu de 750 nu se fabrica??hai pa Termina cu prostiile... te astept pe la mine sa iti dau un leo vince... sau un micron dinala de gp... iti mere super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Termina cu prostiile... te astept pe la mine sa iti dau un leo vince... sau un micron dinala de gp... iti mere super da stii ce am auzit ca petrosa din gp cu reptor se da pe curbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate