Divad Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 aaa,deci de la bunica ta ai sange de motociclist,iti curge prin vene marca honda,dar na-i vandut-o? Dar de unde sti tu ce marca de motor am avut? S-au ce vand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Dar de unde sti tu ce marca de motor am avut? S-au ce vand? baiatule ce crezi ca muresul e parisu,se vede tot si cunost asa din mare motociclisti orasului cu toate ca sunt virgin,in moto binenteles............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 baiatule ce crezi ca muresul e parisu,se vede tot si cunost asa din mare motociclisti orasului cu toate ca sunt virgin,in moto binenteles............. vad ca prinzi curaj zi de zi acum imi spui `baiatule`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 vad ca prinzi curaj zi de zi acum imi spui `baiatule`? scuze domnu divad,sper ca nu te-ai suparat ca vin sarbatorile,e de mancat si beut......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 vad ca prinzi curaj zi de zi acum imi spui `baiatule`? vinerea se mananca paine cu tupeu de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 vinerea se mananca paine cu tupeu de obicei cine are tupeu cine nu mananca picioare de scaune unse cu foame........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 mmm,oare e fain 750 asta din 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 mmm,oare e fain 750 asta din 2008? nu,e mai fain asta din 2007 si l-am redus si cu 1000 de euro,haideti si luati-l careva ca ma indispune deja in showroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 cred ca-i va sta bine la Viespea pe suzuki,sta bine pe viraje 750-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo32 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 nu,e mai fain asta din 2007 si l-am redus si cu 1000 de euro,haideti si luati-l careva ca ma indispune deja in showroom daca te indispune... ia`l acasa si pune`l sub "copac" ....asa "cadou" nu mai vezi tu poate doar cand iti dau astia "motor de serviciu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 daca te indispune... ia`l acasa si pune`l sub "copac" ....asa "cadou" nu mai vezi tu poate doar cand iti dau astia "motor de serviciu" i-auzi mai fetitza ce le stii tu pe toate..da tu ce conduci?sau e vreo ciuda ca voi avea motor de servici?sau stii tu daca se umple salteaua si imi cumpar si eu o motocicleta noua ca sa nu mai `rada` astia ca tine ca merg pe cbr din 93?sau care e problema ta?tu ce conduci?te rogi de taticu sa-ti dea dacia din 85 ca sa tragi frana de mana la platou pe zapada si sa-ti imaginezi ca ai vreo masina de rally sub poponeata aia de fetitza?dute si mai culege niste capsuni in spania si hai sa-ti duc sub `pom` ceva..asa peste vreo 2-3 ani eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo32 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) i-auzi mai fetitza ce le stii tu pe toate..da tu ce conduci?sau e vreo ciuda ca voi avea motor de servici?sau stii tu daca se umple salteaua si imi cumpar si eu o motocicleta noua ca sa nu mai `rada` astia ca tine ca merg pe cbr din 93?sau care e problema ta?tu ce conduci?te rogi de taticu sa-ti dea dacia din 85 ca sa tragi frana de mana la platou pe zapada si sa-ti imaginezi ca ai vreo masina de rally sub poponeata aia de fetitza?dute si mai culege niste capsuni in spania si hai sa-ti duc sub `pom` ceva..asa peste vreo 2-3 ani eventual lool...asta`i hotarat, nu gluma ...m`a speriat n`ai vrea sa m`agati? la fetite vii cu flori da` d unde sa stii tu toate astea cand n`ai vazut prea multe la viata ta (si e ultimu` post adresat tie...chiar n`as vrea s`ajung "mascota forumului" ca tine si biaggi/viespea) hai, sarbatori fericite! Editat Decembrie 22, 2007 de yoyo32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 lool...asta`i hotarat, nu gluma ...m`a speriat n`ai vrea sa m`agati? la fetite vii cu flori da` d unde sa stii tu toate astea cand n`ai vazut prea multe la viata ta (si e ultimu` post adresat tie...chiar n`as vrea s`ajung "mascota forumului" ca tine si biaggi/viespea) hai, sarbatori fericite! pasarica,spune-ne si noua cine esti si daca esti unu mai mare/mai bun ca mine imi retrag cuvintele,momentan esti un frustrat care sta in spatele unui calculator si care stie toate barfele si le dezbate aici,mai tii minte cand mi-ai trimis acel mesaj cand ma intrebai daca i-am suflat vreo pasarica de-a lui sorin si nici sorin nu stia despre ce e vb,esti un papagal,si vei mai ramane mult timp in ipostaza asta,si mascota nu sunt si nu am sa fiu,am zis ca nu ma mai iau de nimeni da tu ma superi si atunci ma P.I.S.H pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo32 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 pasarica,spune-ne si noua cine esti si daca esti unu mai mare/mai bun ca mine imi retrag cuvintele,momentan esti un frustrat care sta in spatele unui calculator si care stie toate barfele si le dezbate aici,mai tii minte cand mi-ai trimis acel mesaj cand ma intrebai daca i-am suflat vreo pasarica de-a lui sorin si nici sorin nu stia despre ce e vb,esti un papagal,si vei mai ramane mult timp in ipostaza asta,si mascota nu sunt si nu am sa fiu,am zis ca nu ma mai iau de nimeni da tu ma superi si atunci ma P.I.S.H pe tine uite ca nu ma pot abtine .... bai baiatule, ia uita`te tu frumos acolo la mesajele tale si vezi cine ti le trimite nu`sh eu ce femei i`ai furat tu lui sorin si sincer nici nu ma intereseaza intr`adevar, am vazut ink un yo yo sau cv` d genu` da` uita`te si tu atent cand s`a logat, cand ti`a trimis mesaju` si cand m`am logat eu dar vai! unde e curajul!? daca sunt mai mare iti retragi cuvintele? si daca nu? poate ma bati...daca tot ma rog de tata sa`mi dea dacia din `85, poate`l rog si sa`mi puna cv` "frumos" sub "copac", poate pe tine c`ai reusit sa ma impresionezi m`ai cucerit hai, nu stau eu la povesti cu tine... unii stiu cine sunt, altii nu... sa vedem daca se`ndura careva sa te lamureasca sau t lasa sa fierbi in suc propriu (eu sincer te`as lasa ca`mi place cum te`agiti ) si app vezi unde`ti faci nevoile...si p cine SARBATORI FERICITE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Muresul e oras nu sat mai sclavule,ia o carte de gramatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 REVOLUTIE..REVOLUTIE..REVOLUTIE..vreau sa vad sange yoyo tu poti exclama MENSTRUATIE..MENSTRUATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 REVOLUTIE..REVOLUTIE..REVOLUTIE..vreau sa vad sange yoyo tu poti exclama MENSTRUATIE..MENSTRUATIE red da cine e yoyo ca as vrea sa dau si eu o mu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo32 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) REVOLUTIE..REVOLUTIE..REVOLUTIE..vreau sa vad sange yoyo tu poti exclama MENSTRUATIE..MENSTRUATIE mai husene, ar fi cazu` sa`ti mai schimbi puloveru` ala jegos ca tine, ca faci firma suzuki d rusine ...........sa nu mai zic d chilotii d p tine p care nu i`ai mai schimbat d azi vara d cand faceai baie in lighian in fata blocului si lasa vrajelile cu salteaua plina c`am inteles ca`i plina d paduchi lati iar la capitolu` "cascaval"....e crivat mare la tine`n buzunar....ia un ac si`o ata si coase`ti buzunaru`..........SI UITA`L!!! AUZI MAH, FIRMA SUZUKI TI`A DAT UN "COPAC" D CRACIUN? daca nu, am eu in livada un copac cu 2 meri uscati p care ti`i trimit cadou d craciun --- Mesaj completat în 22 Dec 2007 20:34 ------------- red da cine e yoyo ca as vrea sa dau si eu o mu.. yoyo nu ia mu**, numai da la bu** bai sclav ordinar al vacutei Fulga, acuma d craciun nu n prezinti un streaptease...asa sexxxy cum ii faci vacutei tale inainte d culcare?? tu nu vezi c analfabet esti? in plus, esti mascota site`ului mai bn du`te la masline in africa ...acolo la negri sa`ti dea un cadou d 30 cm fara bilute...asa cum ti`o doresti tu zilnic...d la spate sper s`aveti parte d sarbatori fericite, tu si celalalt sclav d la suzuki Editat Decembrie 22, 2007 de yoyo32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 MAI !!!!!!! DA CE O AJUNS TOPICURILE DIN MURES !!!!! RIDE CRED CA O TARA INTREAGA DE NOI EU STIAM CA MOTOCICLISTI SINT MAI UNITI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 (editat) Motociclisti.... unitiva! hai mai bine sa bem un jack Editat Decembrie 22, 2007 de Divad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Fantastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Motociclisti.... unitiva! hai mai bine sa bem un jack bine spus !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Craciun Fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Cine lucreaza in bransa... are brad de lemn! Cracit fericiun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Cine lucreaza in bransa... are brad de lemn! Cracit fericiun! numai de bine si la anul care vine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate