alecs Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Salutare, As dori un nr de telefon sau o modalitate prin care pot procura piese de voshod in Bucuresti. Am nevoie urgenta de un piston. Multam fain si Salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Sal, ia legatura cu kama3, el are un Voshod problema este ca el e in Galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 (editat) la tipi astia sigur afli, in special la gaspar si vultur Popa Viorel din Oradea 0745811481 Vultur Nicolae din Reghin 0744607480 dl. Gaspar din Botosani 0744472055 dar find din bucuresti iti recomand sa mergi la tunaru, nu stiu adresa, dar daca cauti pe forum sigur o afli, la tunaru ai avantajul ca vezi exact ce cumperi chiar daca e posibil sa fie mai scumpe fata de gaspar Editat Octombrie 10, 2007 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Daca te intereseaza piese de voshod, am eu cateva.Cu pistonul nu te pot ajuta pentru ca e ciobit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 (editat) Daca te intereseaza piese de voshod, am eu cateva.Cu pistonul nu te pot ajuta pentru ca e ciobit. am si eu nevoie urgenta de un senzor de scanteie de voschod sau de minsk... se gaseste ?? Editat Octombrie 10, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 (editat) am si eu nevoie urgenta de un senzor de scanteie de voschod sau de minsk... se gaseste ?? am eu un magnetou complet ( rotor, stator, naploitana) Editat Octombrie 11, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Octombrie 31, 2007 Autor Share Postat Octombrie 31, 2007 Va multumesc mult pt informatii am vb cu cristi tunaru si se rezolva...mai ramane sa ajung acasa la buzau si sa ma apuc de treaba...in iarna asta mai am cate ceva de facut si poate vor mai fi si zile cu soare sa-l scot la plimbare...si daca nu tot il scot Toate bune si salutari cu faru'(cat de curand) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate