fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 CHEILE ENGLEZESHTI IN TZOLI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 SOMSONURILE ....AM BAGAT MAI MULTE POZE LA VINZARI 250-500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 comenzile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 scule in valoare la magazin : bormashina pneumatica -4.700.000 -cricet mare 1200.000 -cel mic 500 patent 200 shi imbuse 500 le dau pe toate la 3 mil toate sunt noi noutze marca conex basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 o sa mai vin cu poze ...pt bogdan nu am vandut inca kapitanul ..sunama sa vb .... pot sa vind shi doar caroseria la 300 euro ca aia imi iau motorul la 200 ..daca vrei cu totul sunama .. o sa mai bag poze ..cu witkopul piesel;e la sokol ... ps VA ROG AJUTATIMA SA SCAP DE TOTUL ...INTREBATI PE LA PRIETENI ..ETC ..PRETZURILE SUNT LA UNELE LUCRURI USHOR DISCUTABIL BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 SHAUA DE SUS ..E ENGLEZEASCA ...COMPLETA + BUCATYA DE PIELE MARO GROASA ...TOT LA 100 EURO ..SE POATE PUNE PE ORICE FEL DE OLD SHOOL CHOP ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 ziceai ceva de o roata cromata pe 16".....???? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 ziceai ceva de o roata cromata pe 16".....???? B. pai are o rata de spate pe 16 da vrea 200 de euro este la acelasi pret ce as gasio eu aici completa cu cauciuc butuc disc si pinion:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 hmmm,ma tot gandesc la o modificare la vulkanu meu....sa-i pun roata cu disc de frana....dar e prea mult deocamdata pt mine... la roata de HD pe 16",se poate pune pinion de lantz??? cate gauri de prindere are??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 hmmm,ma tot gandesc la o modificare la vulkanu meu....sa-i pun roata cu disc de frana....dar e prea mult deocamdata pt mine...la roata de HD pe 16",se poate pune pinion de lantz??? cate gauri de prindere are??? B. are 5 gauri si se poate pune ca am vazut la multi pe aici black....dar iti zic un sfat sa iesi mai ieftin.....iati doar un butuc de harley cu disc....si il spitezi dupa aia pe cercul de harley.....daca gasesti unul ieftin pe ebay si iti vind eu un cerc pe 16...ne intelegem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 Thank's Roby,ma gandesc.....oricum nu ma grabesc. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 30, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2005 shi asta e completa ..e cu inel butuc rulmenti ..disc ...orig ..shi daca sariti repede cu banu dau shi un etrier cu 4 pitoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 1, 2005 Autor Share Postat Februarie 1, 2005 opelul e dat ....cu 400 lui bardosbogdan din cj ...pina acum am strins bani pt un blok shi ambielaj ) hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 opelul e dat ....cu 400 lui bardosbogdan din cj ... ...M-am trezit prea tarliu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate