scuter-centre Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Se organizeaza o noua cursa de scuter la sfarsitul lui Octombrie. cursa se va tine tot pe Amkart si va incepe de data asta ziua. detalii pe www.cursascutere.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 hai cu detalii! clase, ore de desfasurare, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 hai cu detalii! clase, ore de desfasurare, etc. Pai intra pe linkul dat in primul mesaj. Ai acolo toate datele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Super initiativa! Felicitari organizatorilor si voi face tot posibilul sa fiu acolo cu tot cu scuter. Din poze, filmari am observat ca toate celelalte curse au fost de nota 10 sa speram ca nu se va face exceptie nici de data asta, desi temperaturile vor fi destul de scazute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 S-ar putea sa venim si noi ca participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 N'ai decat dulceatza, tin prea mult la scuteru' meu(stii cel mai bine asta) ca sa il fac terci intr'o clipita la un viraj luat de 10 scutere simultan . Ah si nici casco nu am...precum altii. Asa ca ma multumesc cu privitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Mi-ar place sa participi.. dar nu as vrea sa mi-l fac praf.. din cauza unui prost care o sa se bage in fata mea.. sau plm... eeh.... oricum.. sunt din bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 N'ai decat dulceatza, tin prea mult la scuteru' meu(stii cel mai bine asta) ca sa il fac terci intr'o clipita la un viraj luat de 10 scutere simultan . Ah si nici casco nu am...precum altii. Asa ca ma multumesc cu privitul... te uiti prea mult la motogp. PS.oricum tu esti o cizma de pilot )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 vreau sa stiu daca va fi diferentiate scuterele de 50cc prin clase diferite 2t si 4t. ar fi normal sa faceti clasa separata pt 4t. cand am organiz cursa de la smaeb cu Firemotorsport, noi am facut clase separate altfel cei cu 4t chiar nu mai are rost sa participe. si sunt destui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 vreau sa stiu daca va fi diferentiate scuterele de 50cc prin clase diferite 2t si 4t. ar fi normal sa faceti clasa separata pt 4t. cand am organiz cursa de la smaeb cu Firemotorsport, noi am facut clase separate altfel cei cu 4t chiar nu mai are rost sa participe. si sunt destui... logic ar treb sa se faca clase diferite 2t -4t ..iti dai seama ca 4t nu ar avea nici o sansa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 pai hai sa vedem ce zic organizatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 dak se face la comun.. ar iesi.. o panarama:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mi-ar place sa participi.. dar nu as vrea sa mi-l fac praf.. din cauza unui prost care o sa se bage in fata mea... ...sau daca intri tu in altul. Nu te supara pe mine, dar trebuie sa iei in calcul si varianta asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 CUPA EUROSCUTER importator Euroscuter - Bd. Regina Maria nr. 82, sector 4, Tel. 336.01.23; 0722.616.674; 0723.824.931 Datorita unor probleme intampinate cu inchirierea circuitului de la amckart cursa a fost amanata pt data de 03.11.2007. Nu avem curse separata pt 4t pt simplu motiv ca la o capacitate cilindrica asa mica ... pt a fi cat de cat competitiv este necesar un motor in 2t. motoarele 4t asa mici sunt pt plimbare si fiabilitate nu pt racing. Dar va puteti inscrie cu 4t la clasa cruiser de motorete cu 125-200cc. Va reamintesc ca prima editie a fost castigata de un CBR125 4t Incercam ca la acest concurs sa avem premiul cel mare un scuter - echipament full obligatoriu - Vor exista 2 Manse a cate 5 ture pentru fiecare Clasa de scutere. Castigatorul Clasei va fi cel care va cumula cele mai multe puncte in ambele Manse.Locul 1 - 25 de puncte. 2 - 20 pct. 3 - 15 pct. 4 - 10 pct. 5 - 8 pct. 6 - 6 pct. 7 - 4 pct. 8 - 2 pct. Grila de start in Mansa 1 va fi formata in ordinea inscrierii participantilor in cursa. Grila de start in Mansa 2 va fi formata in ordinea inversa clasarii pilotilor in Mansa 1.Fiecare Mansa va avea 5 ture. Toti pilotii se pot antrena separat pentru cursa in orice zi, pe circuitul AmcKart - respectand insa regulamentele interne ale circuitului Rog posesorii de poket-bike uri doritori de cursa sa ma contacteze ... incerc sa intercalez printre scutere si o cursa de poketuri (doar daca se strang minim 5 - si o sa facem cursa doar pe varianta scurta a circuitului pt un plus de spectacol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Domnilor, eu sunt interesat de o cursa de scutere de 49cc motor in 4t. am vorbit cu DL Mau si am stabilit ca pt o cursa are nevoie de 8 competitori. gasesc inca 7 pasionati care sa se inscrie la aceasta cursa? haideti ca o sa fie frumos!!! eu vin cu un lifan verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) M-as inscrie si eu la categ. 4 timpi... dar conform regulamentului mai tre' sa-mi iau cotiere si genunchiere... Momentan am facut niste investitii (tot motociclistice)... asa ca, zic pas... dar cum cursa s-a amanat pentru 3.11.2007, nu este nik exclus, mai ales ca inscrierile se fac colea, langa mine in cariter... Apropo, sunt scumpe niste protectii d-alea ? Ca am fo' ieri la un magazin si ca boul am uitat sa intreb cat costa... Editat Octombrie 19, 2007 de Catalin S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mah bag si eu la cursa de 4t daca se face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mas baga si eu la 4t, dar trebuie sa fac rost de restul echipamentului, momentan am dekat casca si manusi.... cam ce ar mai fi necesar ca sa am echipamentul full??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 De data asta vin si eu(spectator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Mas baga si eu la 4t, dar trebuie sa fac rost de restul echipamentului, momentan am dekat casca si manusi.... cam ce ar mai fi necesar ca sa am echipamentul full??? Pai scrie in regulament... geaca, protectii genunchi si protectii coate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Deci nu cred ca o sa particip, e o gramada de bani o geaka cat de cat acceptabila care sa mearga si la motor, pt ca in primavara am in plan un cbr400 , dar o sa fiu ca spectator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 De data asta vin si eu(spectator) NU te vrea nimeni bah fosta glorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 daca echipament full inseamna casca, geaca cu protectii, manusi si ghenuchiere nu e chiar asa de scump. si nu e mare lucru sa le iei de imprumut pentru cursa. multa bafta tuturor participantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 nu trebuie sa vedeti acest echipament ca necesar doar pt circuit ... toate sunt mai mult decat utile si pt strada ... daca ati cazut cu si fara echipament cu siguranta stiti care este diferenta. data este stabilita definitiv 03.11.2007 ... toate detaliile le veti primi pe www.cursascutere.com rugamintea celor de la circuitul amckart este ca toate scuterele si motocicletele sa fie parcate aliniat in parcarea speciala si la premiere sa nu se intre cu scuteru/motocicleta in zona interioara nu uitati ordinea de plecare in mansa 1 va fi data nu de calificari ci de ordinea inscrierii in cursa. va puteti inscrie si direct la scooter centre de la budapesta/tineretului cu o copie dupa buletin si taxa de inscriere de 50 ron. PS - deja avem 2 fete inscrise in cursa ... criss care la ultima cursa a luat locul 7 cu un mbk de 80 cc ... si inca o fata .... surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 il echipez cu lanturi pt zapada racing pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate