CrashTestPilot Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salut all sunt nou pe forum asa ca scuzati daca am gresit locul in care am postat.... Am si eu o intrebare urgenta vreau sa imi cumpar un kawasaki balius din '91 este aproape identic cu kawasaki er numai ca este de 250 cmc.Vreau sa stiu daca stie cineva ceva despre el.Are probleme cu piesele este fiabila orice detalii despre dihanie sunt bine venite eu am de gand sa o cumpar saptamana asta (daca se prezinta cum trebuie) si vreau sa stiu daca fac o greseala sau nu astept niste raspunsuri. Asfalt uscat. o sa ne salutam in curand acesta e modelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Din cate stiu nu prea are legatura cu ER-5. are 4 cilindrii - ER are 2 are frana disc pe spate - ER are tambur e produs doar pentru japonia - piese doar prin Kaore sau Tomina. fiabilitate - depinde cum a fost intretinuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOMINA Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Salut all sunt nou pe forum asa ca scuzati daca am gresit locul in care am postat.... Am si eu o intrebare urgenta vreau sa imi cumpar un kawasaki balius din '91 este aproape identic cu kawasaki er numai ca este de 250 cmc.Vreau sa stiu daca stie cineva ceva despre el.Are probleme cu piesele este fiabila orice detalii despre dihanie sunt bine venite eu am de gand sa o cumpar saptamana asta (daca se prezinta cum trebuie) si vreau sa stiu daca fac o greseala sau nu astept niste raspunsuri. Asfalt uscat. o sa ne salutam in curand acesta e modelu Cand vrei si ai nevoie apeleaza cu incredere piesele sunt relativ ieftine........... Este o motocicleta care se face din anul 1990 fara nici o modificare pana astazi........din anul 2000 se face in proiect comun cu Suzuki..... cea de la Kawasaki se chiama Balius 2 iar de la Suzuki GSX 250. Referitor la fiabilitate ........am vazut in romania cu 75 000km reali..... Parerea mea este ca nu faci o greseala daca-ti comvine pretul si uzura ei......... Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 Vreau sa ii cromez cateva piese gen aparatorile de la radiator si cu capacul de la motor ....voi puteti face asta(in timp util) si la ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 motocicleta este foarte buna.am condus asa ceva si sunt mutumit de cum sta pe asfalt dracovenia.in ciuda faptului ca e kawa sa stii ca este foarte rezistenta la uzura. motoreta e ok. daca esti incepator nu stiu cum o sa te descurci cu turatia motorului dar iti doresc succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate